FŐOLDAL»HÍREK
»Újpest-DVSC: szurkolói információk

Újpest-DVSC: szurkolói információk

2018-09-12 13:15

Szurkolóink rendőri felvezetéssel is eljuthatnak a Szusza Ferenc Stadionhoz.A DVSC szombaton 17 órától az Újpest FC vendégeként a Szusza Ferenc Stadionban lép pályára az OTP Bank Liga 8. fordulójában.

A találkozóra elővételben megvásárolhatók a belépők a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, ahol mint mindig, most is kötelező a klubkártya megadása.

A jegyek a vendégszurkolóknak egységesen 1200 forintba kerülnek.

A mérkőzés napján a Szusza Ferenc Stadion kapui és a vendégpénztár is 15.30 órakor nyit. A vendégszektorba a IV. számú kapunál lehet bejutni.

A rendőrség tájékoztatása szerint a vendégszurkolók mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a gépjárművel utazók felvezetését és érkezését is biztosítják a Labdarúgó úti vendégbejáratig, ahol zárt, felügyelt parkoló áll majd rendelkezésükre.

Azok a szurkolók, akik igénybe kívánják venni a felvezetést, 15.00 és 15.45 óra között gyülekezzenek az M3-as autópálya Kerekharaszti pihenőjénél.

A konvoj legkésőbb 15.45 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a meccs kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.

Futballkártyával és harmadik klub klubkártyájával bármely szektorba vásárolható jegy, ezért külön semleges szektor nem kerül kijelölésre.

HB


Aktuális hírek, események