FŐOLDAL»HÍREK
»Magabiztos Magyar Kupa-siker Sárváron

Magabiztos Magyar Kupa-siker Sárváron

2019-09-21 16:43

Babatunde Adeniji mesterhármasával a DVSC 3-0-s győzelmet aratott.Megkezdte szereplését a DVSC a Magyar Kupa 2019-2020-as kiírásában, az első ellenfél az NB III Nyugati csoportjában szereplő Sárvár FC volt. Herczeg András nem bízott semmit a véletlenre, és erős csapatot küldött a pályára, hiszen hiába szerepel a harmadosztályban az ellenfél, köztudott, hogy ebben a sorozatban a kiscsapatok rendre felszívják magukat, és képesek meglepetést okozni. A múltban ez számtalanszor meg is történt több NB I-es gárdával, nem véletlen tehát az óvatosság.

Az első támadást a hazaiak indították – a végén a beadást Kosicky magabiztosan lehúzta -, utána azonban szinte mindig a DVSC-nél volt a labda. A 19. percben meg is szereztük a vezetést, egy kis szöglet után Varga Kevin ívelte a kapu elé a labdát, Adeniji pedig 5 méterről a hálóba fejelt. Pár perccel később Varga Kevin szabadrúgása alig ment el a jobb kapufa mellett. A 28. percben ismét Varga Kevin előtt alakult ki helyzet, Trujics passzát vágta a kapufára. Még csak három perc telt el, és újabb hatalmas helyzet a Sárvár kapuja előtt, ám egy balról érkező beadást Adeniji közelről nem tudott jól eltalálni. Beszorítottuk a hazaiakat, folyamatosan támadtunk, de a szünetig újabb gólt nem szereztünk.

A második félidőben nem kellett sokat várni az újabb Loki-gólra, a 49. percben Szécsi Márk lőtt kapura, a lövésbe Adeniji beleért, és így jutott a hálóba a labda. Két perc múlva Trujics majdnem növelte az előnyt, de kissé kisodródva tudott próbálkozni, így az oldalhálót találta el. A 61. percben a DVSC megszerezte a harmadik gólt, és ismét a nigériai támadó, Babatunde Adeniji volt eredményes, aki Varga Kevin bal oldalról érkező beadását továbbította 8 méterről a hálóba. Ez volt az utolsó találat a mérkőzésen, a Loki magabiztosan jutott a következő fordulóba.

Magyar Kupa, 6. forduló
Sárvár FC – DVSC 0-3 (0-1)

Sárvár, 500 néző. Vezette: Görög (Bede, Rigó)
Sárvár FC: Horváth B. – Tratnyek, Pados, Kertai, Keresztes – Schimmer, Skriba, Németh – Kovács B. (Mester 58.), Rajzinger (Faggyas 60.), Horváth D. (Pető 71.)
DVSC: Kosicky – Bényei, Kinyik, Barna, Ferenczi - Varga K. (Bouoli 70.), Csősz, Haris, Szécsi – Trujics (Pintér 60.), Adeniji (Tőzsér 77.)
Gól: 0-1 Adeniji (19.), 0-2 Adeniji (49.), 0-3 Adeniji (61.)
Sárga lap: Németh (90.)

A teljes meccs:


Aktuális hírek, események