FŐOLDAL»HÍREK
»Rangos esport-kupát nyert Molnargabo

Rangos esport-kupát nyert Molnargabo

2019-10-07 16:00

A DVSC Esport több játékosa is indult a versenyen.Szombaton az MTK Budapest új Esport arénájában rendezték a K&H Esport kupát, melyen amatőr és profi kategóriában indulhattak a versenyzők.

A DVSC Esport – grandcasino.hu-t Molnargabo, Gódor Donát, Vadicska Olivér, Temesvári Máté és Fercsik Botond képviselte (utóbbi két játékosunk a Pro Clubs csapatunk tagja).

Amatőr ágon indult Máté és Boti, akik sajnos a kupa korai szakaszában az első meccsükön büntetőkkel búcsúztak. Donát és Oliver szépen, meccsről-meccsre haladt, sorra nyerték a mérkőzéseiket, de sajnos a legjobb nyolc között mind a ketten legyőzőre találtak. A vereségek ellenére a profi klubok játékosaiból a DVSC jutott a legtovább!

Következett a profi kategória, melyhez az amatőr ág legjobb négyese is csatlakozott. Gabo a kupa profi szakaszában (legjobb 4) lépett a virtuális pályára, ahogyan az Ajax játékosa, Gabinho, a Ferencváros játékosa, Gogethino, valamint a házigazda MTK játékosa, Majorosi Krisztián is.

Molnargabo az első meccsén az amatőr ág ezüstérmese ellen kezdett, ahol 3-1-es győzelmet aratott. Következett az elődöntő, ahol az MTK játékosa ellen kellett bebizonyítania, hogy nem véletlenül Magyarország legjobb 1v1 játékosa. Ezen a mérkőzésen sima, 3-0-s győzelem született Gabo javára.

A döntőben az ellen a Brandt Raymond ellen játszott, aki az Ajax profiját, Gabinhót győzte le. Raymond szerzett vezetést, ám Gabo megrázta magát, így az egyenlítés után fordítani is tudott.

Ezzel a győzelemmel egyesületünk játékosa, Molnargabo nyerte az első hivatalos magyarországi K&H FIFA20 kupát, mellyel a K&H FIFA19-es győzelme után megvédte címét. 

Elmondható, hogy klubunk esport-szekciója (Fifa) nagyon jó úton halad, és fényes jövő előtt áll! Gratulálunk játékosainknak!

Hajrá, DVSC Esport!


Aktuális hírek, események