FŐOLDAL»HÍREK
»Nemzetközi esport-versenyre jutott ki Molnargabo

Nemzetközi esport-versenyre jutott ki Molnargabo

2019-10-14 12:40

A DVSC Esport játékosa Bukarestben mutathatja meg tudását.Hatalmas sikert ért el a DVSC Esport – grandcasino.hu játékosa, Molnargabo, aki egyben Magyarország egyik legjobb és legismertebb esportolója.

A virtuális játékos egy kétnapos online FIFA20-selejtezőn indult, melyen a szabályok szerint addig volt versenyben valaki, amíg három vereséget nem szenvedett el. Gabo számára nem indult jól a megmérettetés, hisz rögtön két vereséggel nyitott, ezt követően azonban szárnyra kapott, és egészen a végsőkig menetelt.

Játékosunk többek között világbajnokságot megjárt esportolókkal, valamint az AS Roma játékosával is összemérhette erejét.

Molnargabo ezzel a sikerrel egyedüli magyarként kvalifikálta magát az első FIFA20 Global Series versenyre, melyet november 8-án rendeznek Bukarestben, ahol Európa 16 legjobb játékosa méri össze erejét.

Külön öröm számunkra Molnargabo sikere, hisz a DVSC Esport játékosa az egyetlen olyan magyar esportoló, aki pályafutása során harmadik alkalommal szerepelhet nemzetközi versenyen.

Gratulálunk!

HB


Aktuális hírek, események