FŐOLDAL»HÍREK
»Loki-siker a Nyíregyháza elleni edzőmeccsen

Loki-siker a Nyíregyháza elleni edzőmeccsen

2020-01-11 12:40

Csapatunk megérdemelten nyert 2-1-re.Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a DVSC labdarúgócsapata január 11-én, szombaton 11 órától. A Loki ellenfele a Nyíregyháza Spartacus volt, amely remekül szerepel a másodosztályban, ugyanis az elmúlt hat bajnokiját egyaránt megnyerte, ráadásul mindössze egy gólt kapott.
 
Vitelki Zoltánnak ez volt az első összecsapása a Loki kispadján. Vezetőedzőnk ezúttal betegség miatt nem számíthatott Nagy Sándorra és Barna Szabolcsra, míg kisebb sérülés miatt Haruna Garbára.
 
Csípős hidegben, nagy ködben és nagy iramban kezdődött a találkozó. A 12. percig kellett várni az első lehetőségre, egy védelmi hiba után Bódi volt szemfüles, és 35 méterről próbálta meg az üres kapuba ívelni a labdát, de néhány centimétert tévedett. A 19. percben egy gyors kontra után Varga beadásáról maradt le kevéssel Szécsi. Négy perccel később újabb nagy helyzet maradt ki, Trujics közeli próbálkozása a kapusról Varga elé pattant, akinek lövését a gólvonalról vágta ki egy védő. A 27. percben a semmiből megszerezte a vezetést a Nyíregyháza, Hornyák 10 méterről talált be. Nem sokat kellett várnunk az egyenlítő találatra, Varga Kevin a tizenhatos sarkától védhetetlen lövéssel egyenlített. Az első játékrészben sajnos megsérült Tőzsér Dániel, aki helyett így Haris Attila állt be.
 
A szünetben teljes sort cserélt Vitelki Zoltán. Csapatunkban többek között lehetőséget kapott az utánpótlás válogatott, brazíliai világbajnokságot is megjárt 18 esztendős labdarúgó, Baráth Péter, aki nagy lelkesedéssel szállt be a mérkőzésbe. Ekkor már jóval inkább a küzdelem dominált a pályán, nem sok komoly helyzet alakult ki. Gól azonban így is született, a mindent eldöntő találatot a 73. percben mi szereztük: Pávkovics kiváló indítását Adeniji emelte be a kifutó Ásványi feje felett.
 
A Loki tehát végig fölényben futballozva, megérdemelten győzte le 2-1-re a Nyíregyházát az idei első felkészülési mérkőzésén.
 
Edzőmeccs
Nyíregyháza Spartacus – DVSC 1–2 (1-1)
 
Nyíregyháza. Vezette: Sándor.
Nyíregyháza: I. félidő: Nagy M. – Matyi, Talabér, Végső, Csilus – Patvaros, Forgács – Szinanovics, Kártik, Gyurján – Hornyák M. II. félidő: Fadgyas – Magyar G., Szekszárdi, Pejovic, Bálint – Svedyuk, Papp M. – Boda, Ötvös B., Tóth Á. – Kovács N.
DVSC: I. félidő: Kosicky – Kusnyír, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Bódi, Csősz, Tőzsér (Haris, 33.), Varga K. – Szécsi, Trujics. II. félidő: Hrabina – Bényei, Pávkovics, Belényesi, Ferenczi – Bereczki, Haris, Baráth, Kundrák – Adeniji, Pintér.
Gól: 1-0 Hornyák (27.), 1-1 Varga K. (33.), 1-2 Adeniji (73.)
 
A teljes meccs:
 
 
HB

Aktuális hírek, események