FŐOLDAL»HÍREK
»Legyőztük a Mezőkövesdet az edzőmeccsen

Legyőztük a Mezőkövesdet az edzőmeccsen

2018-11-14 17:15

Több fiatal is szerepet kapott a Lokiban a 4-2-es debreceni sikerrel végződő összecsapáson.A magyar válogatott Nemzetek Ligájában való szereplése miatt nem rendeznek NB I-es fordulót a hétvégén, de így sem maradt meccs nélkül a Loki, amely szerda délután a szintén élvonalbeli Mezőkövesd otthonában lépett pályára edzőmérkőzésen.

A négyszer harmincperces találkozó első részében a Kosicky – Bényei, Szatmári, Pávkovics, Cikos – Jovanovic, Haris, Tőzsér, Bódi – Szécsi, Avdijaj összeállításban lépett pályára a Loki. Gyors találattal indult a találkozó, Cseri révén hamar megszerezték a vezetést a hazaiak. A nagyszünet előtt nem sokkal teljes sort cserélt a Mezőkövesd. A hátralévő időben több lehetőségünk is volt, előbb Cikos, majd nem sokkal később Bényei is betalálhatott volna.

A második hatvan percben Herczeg András is változtatott, pályára lépett többek között Barna Szabolcs, Ferenczi János, Nikitscher Tamás, Csősz Richárd, Takács Tamás és Könyves Norbert. A mérkőzés ezen szakaszában több nagy helyzetünk is volt, előbb két friss támadónk egy szépségdíjas akció után egyenlíthetett volna, de Könyves beadása után Takács fejesét bravúrral védte Dombó, majd néhány perccel később Cikos pattogós lövését hárította a hazai kapus. Ezt követően azonban már összejött az egyenlítő találat, Takács passza után Könyves cselezte ki a kövesdi védőt, majd lőtt a kapuba. Nem sokkal később már nálunk volt az előny, Jovanovic tökéletes passza után Könyves fektette el Dombót, majd gurított az üres kapuba. 

A Lokiban Szalánczi Zoltán, Damásdi Alex, Szabó Árpád, Bencze Zoltán, Nagy Kevin, Kuti Krisztián és Ioan Filip is pályára lépett még a találkozón. Nem sokat váratott magára a harmadik találatunk sem, Szabó Árpád szép egyéni akció után passzolt Takácshoz, aki spiccel kilőtte a bal alsó sarkot. Az utolsó percekben büntetőhöz jutottak a hazaiak. A labda mögé Tóth Bence állt, aki a jobb alsóba lőtt, szorossá téve ezzel az összecsapást. Arról viszont, hogy ez ne így legyen, Nagy Kevin tett, aki egy perccel később éles szögből szerzett gólt. 

A DVSC tehát Könyves Norbert duplájával, illetve Takács Tamás és Nagy Kevin góljával 4-2-es sikert aratott a Mezőkövesd felett az edzőmeccsen.

HB


Aktuális hírek, események