FŐOLDAL»HÍREK
»Kiválóan kezdte a szezont a DVSC Esport

Kiválóan kezdte a szezont a DVSC Esport

2020-03-25 12:20

Három győzelem és egy döntetlen virtuális játékosaink mérlege - VIDEÓVAL!Tovább folytatja remek szériáját Magyarország legsikeresebb esport egyesületének pro clubs csapata, a DVSC Esport – grandcasino.hu, amely remek szezonkezdetet tudhat maga mögött az első osztályban.

Virtuális játékosaink a hét közepén a szintén NB I-es Puskás Akadémia Esport gárdája ellen kezdték meg szereplésüket. Az első találkozó 1-1-es döntetlent hozott, míg a második összecsapást 1-0-ra megnyerték a hajdúsági esportolók, akik így négy ponttal nyitották a bajnokságot.

Az elmúlt vasárnap a Pécsi MFC Esport csapata volt a mieink ellenfele. Az újonc elleni két meccs nehezebb volt a vártnál, előbb egy hajrában szerzett góllal diadalmaskodtunk 1-0-ra, míg a második mérkőzés utolsó tíz percében lőtt két találattal szereztük meg mind a hat pontot.

Íme, a két párharc összefoglalója:

Nincs megállás, március 29-én, vasárnap este újabb bajnoki vár a DVSC Esportra, amely a Vasassal csap össze. Mint mindig, a két meccset ezúttal is egyesületünk hivatalos Twitch-csatornáján láthatják majd a szurkolók.

HB


Aktuális hírek, események