FŐOLDAL»HÍREK
»Jól fogynak a jegyek a Ferencváros elleni mérkőzésre

Jól fogynak a jegyek a Ferencváros elleni mérkőzésre

2019-11-07 09:15

Remek hangulatú összecsapás várható.Nagy az érdeklődés a Nagyerdei Stadionban vasárnap délután negyed hattól rendezendő Ferencváros elleni rangadóra. A hazai lelátókra és a vendégszektorba is szépen fogynak a tikettek, így egy remek hangulatú összecsapás várható.

A bajnoki címvédő és a nemzetközi kupában egyedüli magyar együttesként szereplő ellenfél ebben a szezonban mindössze egyetlen vereséget szenvedett a bajnokságban, nem vár tehát könnyű feladat csapatunkra, de szurkolóink támogatásával sikerülhet egy szép eredmény elérése.

Emlékezhetünk rá, a két gárda legutóbbi, Nagyerdei Stadionban rendezett mérkőzésén is a zöld-fehérek számítottak esélyesnek, ám egy fantasztikus találkozón a Loki Tőzsér Dániel 11-esével és Zsóri Dániel 93. percben szerzett ollózós (később Puskás-díjas) góljával 2-1-es győzelmet aratott.

A sorban állás elkerülése érdekében érdemes elővételben megvásárolni a belépőket online, vagy a Nagyerdei Stadionban található DVSC Ajándékboltban. A szombatig (személyesen vagy online) megvett napijegyek 20 százalékkal kevesebbe kerülnek, mint vasárnap a pénztárakban.


Aktuális hírek, események