FŐOLDAL»HÍREK
»Győzelemmel búcsúzott a csapat Bücs Zsolttól

Győzelemmel búcsúzott a csapat Bücs Zsolttól

2019-06-29 20:40

A Loki 2-0-ra nyert a Diósgyőr elleni edzőmeccsen Pallagon.A DVSC labdarúgócsapata szombat este a szintén élvonalban szereplő Diósgyőrrel játszott edzőmérkőzést a Debreceni Labdarúgó Akadémián.

Remekül kezdte a találkozót a Loki, a 3. percben rögtön Bódi találhatott volna be, de kiváló szögletét Bukrán kiütötte a léc alól. Egy perccel később már megszereztük a vezetést, Takács 10 méterről nagy erővel lőtt a Diósgyőr kapujába. Haris Attila rövid időn belül kétszer is megduplázhatta volna csapatunk előnyét, de nem talált kaput. A 23. percben Tőzsér szögletét Ferenczi bombázta kapura kapásból, a labda veszélyesen vágódott a bal felső sarok felé, de nem ért célba. A 30. percben már kettővel mentünk, Varga Kevin passzát Bódi 16 méterről juttatta a hálóba. Tíz perccel később egy szemet gyönyörködtető, egyérintős játék után Szécsi állt egy az egyben Bukránnal, de a kapusba lőtt. A félidő hajrájában ismét Szécsi volt a főszereplő, de éles lövését védte a borsodi kapus.

A szünetben cserélt Herczeg András, Takács Tamást legújabb igazolásunk, Nikola Trujics váltotta. A játékos rögtön meg is szerezhette volt első debreceni találatát, de Ferenczi beadása után a bal kapufa mellé fejelt.  A 63. percben egy vendég szöglet után alakul ki kisebb kavarodás a kapunk előtt, de Nagy Sándor a helyén volt és magabiztosan védte a 10 méteres lövést. A második játékrészben már nem alakult ki annyi helyzet, ettől függetlenül nagy volt az iram, és harcosság jellemezte a csapatokat. Újabb találat már nem született, Takács Tamás és Bódi Ádám első félidőben szerzett góljával 2-0-ra legyőztük a Diósgyőrt.

Bücs Zsoltnak ez volt az utolsó meccse a Loki pályaedzőjeként, mert hétfőtől az MTK-nál dolgozik.

Edzőmérkőzés
Debrecen-Pallag. Vezette: Ducsai.
 
DVSC-Diósgyőr 2–0 (2-0)
DVSC: Nagy S. (Szabados, 70.) – Kusnyír (Balogh K., 84.) , Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Bódi (Kuti, 84.), Haris (Kovács R., 84.), Tőzsér, Varga K. (Damásdi, 76.) – Szécsi, Takács (Trujics, 46.)
Diósgyőr I. félidő: Bukrán - Orosz D., Ndzoumou, Tamás M., Galambos – Adukor – Jebari, Juhar, Zsolnai, Tóth B. – Tabaković. Diósgyőr II. félidő: Danilovic – Bárdos, Orosz M., Yannick (Prosser, 61.), Vági – Szabó B., Szűcs, Óvári, Bacsa – Korbély, Ternován
Gól: 1-0 Takács (4.), 2-0 Bódi (30.)
 
Íme, a teljes meccs:
 
 
 
HB

Aktuális hírek, események