FŐOLDAL»HÍREK
»Győzelem a Kisvárda ellen

Győzelem a Kisvárda ellen

2018-02-03 12:25

Az első találkozón 1-0-ra nyert a DVSC.A DVSC az NB II-ben jelenleg a feljutásért harcoló Kisvárda ellen játszott felkészülési mérkőzést a pallagi edzőközpontban. A találkozó nem rendes játékidejű volt, hanem az első félidőt 45, a másodikat 30 percesre tervezte a szakmai stáb.

A szakadó esőben nem volt könnyű dolga a csapatoknak, ettől függetlenül az iram egész nagy volt. A DVSC birtokolta többet a labdát, sorra indította a támadásokat. Az első nagyobb helyzet mégis szabadrúgásból adódott, Ferenczi próbálkozása a léc fölött ment el. A 18. percben egy kontra végén a vendégek is lehetőséghez jutottak: Melnyik lőtt a jobbösszekötő helyről a hosszú sarok mellé. Továbbra is mi irányítottuk a játékot, a 31. percben Mengolo több embert kicselezve lőtt kapura, de sajnos fölé, majd a 37. percben Ferenczi távoli löketét védte a kapus.

A második játékrész elején megszereztük a vezetést: Mengolo indult meg bal oldalon, középre passzolt, a menteni igyekvő Lucasról pedig a hálóba pattant a labda. A 64. percben egy nagy Loki-helyzet maradt ki, Könyves tört be a 16-oson belülre bal oldalról, de már nem tudott kapura rúgni, mert a védők szerelték.

Az eredmény nem változott, a DVSC 1-0-ra megnyerte a mérkőzést.

Edzőmeccs
DVSC – Kisvárda 1-0 (0-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Veizer.
DVSC: Nagy S. (Szabados 46.) – Bényei, Kinyik (Mészáros 60.), Szatmári, Ferenczi – Bódi (Bukta 60.), Filip, Jovanovic, Varga K. – Könyves, Mengolo (Bíró P. 60.)
Kisvárda: Zöldesi – Melnyik, Vári, Izing, Jánvári, Protics – Lucas, Oláh G., Misics – Gosztonyi, Délczeg
Gól: Lucas (öngól, 47.)

A teljes mérkőzés:


Aktuális hírek, események