FŐOLDAL»HÍREK
»Fordulatos meccs a Minaj ellen

Fordulatos meccs a Minaj ellen

2020-01-18 16:15

A találkozó remekül szolgálta fiatal csapatunk felkészülését.A DVSC labdarúgócsapata az ungvári FC Minaj ellen játszotta második edzőmérkőzését szombaton 14 órától. Ellenfelünk az ukrán másodosztályban játszik, de mindössze két pontra van az első helytől. A Loki kezdőcsapatában Szatmári Csaba és Nikola Trujics kivételével a mezőnyben csak 17 és 20 év közötti játékosok szerepeltek.
 
Remekül kezdte csapatunk az első játékrészt, nem sokat kellett várni a vezető gólunkra, ugyanis már a 8. percben nálunk volt az előny: Pintér Ádám jobbról érkező szabadrúgását Baráth Péter fejelte a kapuba. Hatalmas küzdelem és nagy párharcok jellemezték az első negyvenöt percet, sok helyzet nem alakult ki. A 32. percben Pintér remek szóló után passzolt a középen érkező Bévárdihoz, akinek bombáját szögletre ütötte a minaji kapus.
 
A szünetben teljes sort cserélt a Minaj. Fiataljaink kicsit kezdtek fáradni, az 53. percben mégis mi duplázhattuk volna meg előnyünket, amikor Pintér Ádám 16 méterről a keresztlécet találta el. Azonban nem sokat kellett várni a második gólunkra, két perccel később Nikola Trujics közelről talált be. Ezt követően az ellenfél percei következtek, sajnos rövid időn belül megfordították az állást, köztük egy szerencsétlen öngóllal. A 65. percben Trujic passza után Damásdi került hatalmas helyzetbe, ám miután elfektette a kapust, a gólvonalon álló védőbe lőtt. Az utolsó negyed órában újabb két gólt szerzett a Minaj, előbb egy fejesből, majd egy büntetőből állította be a végeredményt.
  
A mezőnyben végig kiegyenlített játék folyt, de az ellenfél gyakorlatilag valamennyi helyzetéből gólt szerzett. Ez a találkozó remekül szolgálta fiatal csapatunk felkészülését.
 
Edzőmeccs
DVSC-FC Minaj 2–5 (1-0)
 
Debrecen-Pallag. Vezette: Nazsa T.
DVSC: Hrabina (Szabados, 46.) – Lakatos B., Szatmári, Kovács R. (Pelles 75.) Fűzfői – Pintér Á., Szabó Á., Baráth P., Trujic – Kundrák, Bévárdi (Damásdi, 46.)
Gól: Baráth, Trujic, ill. Kapustej, Kernaza, Beca, Gegedos, Baráth (öngól)

Aktuális hírek, események