FŐOLDAL»HÍREK
»Érdemes a DKV-val meccsre járni!

Érdemes a DKV-val meccsre járni!

2019-11-06 15:30

A szurkolók vasárnap is ingyen utazhatnak a DVSC-FTC rangadóra.Az ősz mérkőzése várható november 10-én, vasárnap délután negyed hattól a Nagyerdei Stadionban, ahol a DVSC a bajnoki címvédő és a nemzetközi kupában egyedüli magyar együttesként szereplő Ferencvárost fogadja.

Nem véletlenül óriási az érdeklődés, szépen fogynak a hazai és a vendégszektorokba érvényes belépők is. Az előjelekből ítélve több, mint tízezer néző várható, s már a tömeg miatt is érdemes mérlegelniük a nézőknek a stadion megközelítését.

Javasoljuk, hogy aki csak teheti, a DKV-val közlekedjen a korlátozott parkolási lehetőségek miatt. Az autóbusz, villamos és troli járatokon vasárnap, a mérkőzés napján nyolc órán keresztül, azaz délután kettőtől este tízig ingyen közlekedhetnek azok, akik DVSC labdarúgó-bérlettel, vagy napijeggyel rendelkeznek.

A sorban állás elkerülése érdekében feltétlenül javasolt a belépők online megvétele a www.nagyerdeistadion.hu honlapon, vagy a DVSC Ajándékbolt pénztárának előzetes felkeresése.

Nem árt hangsúlyozni, hogy a szombatig (személyesen vagy online) megvett napijegyek 20%-al kevesebbe kerülnek, mint vasárnap a pénztárakban.

A stadion és a víztorony közötti közvetlen parkolóba ezúttal csak a két csapat képviselői, a tévétársaságok közvetítő kocsijai, a mérkőzés sikeres lebonyolítása szempontjából elengedhetetlen személyek és skybox-bérlők állhatnak be! 

A VIP-bérletet és VIP-jegyet váltók számára a klub nem tud parkoló helyet biztosítani, amire már éves belépőjük megvételekor felhívták a figyelmüket! Azoknak, akiknek mégis muszáj autójukkal közlekedniük, érdemes a II. János Pál pápa tér felőli mélygarázst, vagy a Nagyerdei körútnak az Ady Endre sugárút és Hadházi utca közti szakaszát, valamint a Főnix-csarnok melletti területet igénybe venni parkolás céljából.


Aktuális hírek, események