FŐOLDAL»HÍREK
»Döntetlen a mai első edzőmeccsen

Döntetlen a mai első edzőmeccsen

2018-07-07 12:20

Csapatunk 2-2-es döntetlent játszott a Balmazújvárossal szombat délelőtt.A DVSC szombat délelőtt a megyei rivális Balmazújváros ellen játszott edzőmérkőzést a Debreceni Labdarúgó Akadémián.
 
Hazai helyzettel indult a meccs, a 2. percben Bíró balról érkező beadását Bereczki lőtte kapu mellé. A 16. percben megszerezte a vezetést a Loki: Tabakovic szerzett labdát 30 méterre a kaputól, majd rávezette Verpeczre, aki mellett a hálóba lőtt. A 22. percben Ferenczi szögletét Bíró fejelte kapufára a hosszún. Egy percre rá Csősz Richárdot rántotta le Papucsek a tizenhatoson belül, így a játékvezető büntetőt ítélt, amelyet Tabakovic védhetetlenül lőtt a kapu jobb oldalába. A 25.percben Ferenczi szép szóló után adott középre Tabakovicnak, aki kevéssel lemaradt a labdáról. Négy perccel később egy szép kontratámadás után Szécsi megpattanó lövését ütötte ki Verpecz. A 32. percben újabb szépségdíjas kontrát vezetett a Loki, mely végén Bereczki beadását Szécsi lőtte centiméterekkel a kapu mellé.
 
 
A szünetben kettőt cserélt Herczeg András, Ferenczi Jánost Ujvárosi Ádám, míg Bereczki Dánielt Kóródi Nándor váltotta. Az 53. percben már sokadik gyönyörű támadásunkat vezettük, ezúttal Kusnyír találhatott volna be, de a labda a kapu felett hagyta el a pályát. Két perccel később egy lepattanó lövést Bíró lőtt rá kapásból, de Verpecz fogta a próbálkozást. Az 59. percben egy közeli fejest Nagy bravúrral ütött ki a léc alól. Egy perccel később Papucsek rúgott oda Tabakovicnak csúnyán, játékosunkat le is kellett cserélni, a játékvezető azonban még lapot sem adott a sérülést okozó balmazújvárosi védőnek. Támadónkat Kerekes Krisztián váltotta, majd nem sokkal később Szécsi Márk helyett Zsóri Dániel, Csősz Richárd helyett Virág Ákos, míg Nagy Sándor helyett Szabados István állt be. Egy percre rá szépített ellenfelünk, Domokos talált be. A 76. percben Kusnyír beadását Kerekes lőtte a kapus kezébe, majd Zsóri 25 méterről leadott szabadrúgását fogta ismét Verpecz. A 80. percben Kóródi lőtt 16 méterről, de eltörte a labdát, így oda lett a helyzet. A meccs hajrájában Krajcsó Krisztián, Nagy Attila és Kozák Kálmán is beállt. A 89. percben kiegyenlített a Balmazújváros, miután egy balról érkező beadást Erdei fejelt a hálóba.
 
Csapatunk tehát 2-2-es döntetlent ért el a Balmazújváros ellen a szombati első edzőmérkőzésen.   
 
Edzőmeccs
DVSC – Balmazújváros 2–2 (2-0)
 
Debreceni Labdarúgó Akadémia. Vezette: Nagy R.
DVSC: Nagy S. (Szabados, 72.) – Kuti, Mészáros N., Barna (Kozák, 87.), Ferenczi (Ujvárosi, 46.) – Bereczki (Kóródi, 46.), Kusnyír (Krajcsó, 87.), Csősz (Virág, 72.), Bíró (Nagy A., 87.) – Tabakovic, (Kerekes, 64.) Szécsi (Zsóri, 70.)
Balmazújváros: I. félidő: Verpecz – Papucsek, Jagodics, Harsányi, Schmid Á. – Kamarás, Ternován, Szalai, Szabó B. – Bódis, Jelena. II. félidő: Verpecz – Schmid M., Póti, Papucsek, Farkas N. – Erdei A., Domokos, Patik, Balázs – Erdei C., Berki
Gól: 1-0 Tabakovic (16.), 2-0 Tabakovic (24.), 2-1 Domokos (72.), 2-2 Erdei C.(89.)
 
 
HB

Aktuális hírek, események