FŐOLDAL»HÍREK
»Bényei Balázs: Mi kontrolláltuk a mérkőzést

Bényei Balázs: Mi kontrolláltuk a mérkőzést

2020-02-10 11:50

Játékosunk sérülés miatt nem tudta végigjátszani a találkozót.A DVSC hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte idegenben a Diósgyőrt az elmúlt fordulóban. Együttesünk rendkívül fontos sikert aratott, melyről a Loki védője, Bényei Balázs beszélt. 

Azt gondolom, látható a csapaton a vezetőedzőnk elképzelése, emellett pozitív, hogy meg tudjuk valósítani, amit kér tőlünk. Az meg, hogy ez mind jó eredménnyel párosul, még nagyobb örömöt okoz nekünk – mondta Bényei Balázs, aki áttért a keleti rangadóra. – Megmondom őszintén, meglepett, hogy rögtön az elején nekünk ugrottak a hazaiak. A saját pályájukon mindig harcosabban játszanak, de nyilván most még jobban ki akarták szolgálni a szurkolóikat, már csak az ünnep miatt is. Gyorsan kaptunk egy gólt, ami szerencsére nem fogott meg, jóval inkább felpörgetett bennünket. Nem estünk kétségbe, melynek köszönhetően szinte azonnal tudtunk fordítani, és azt gondolom, teljesen kézben tartottuk a játékrészt. A második félidőben jobban beszorított minket a Diósgyőr, de igazán nagy helyzetet nem tudott kialakítani, így mondhatom, mi kontrolláltuk a találkozót.

Bényei Balázst a találkozó 76. percében lecserélte Vitelki Zoltán vezetőedző. Játékosunktól megtudtuk, hogy a változtatás mögött egy, a meccs korai periódusában történő sérülés áll.

A 10. perc tájékán összecsúsztam az egyik hazai játékossal. A térdünk találkozott, majd az enyém azonnal elkezdett duzzadni. A szünetben még jobban megpihent, a végén pedig már teljesen érthetően jobbnak látta a stáb, ha egy egészséges embert küld a pályára helyettem. Azóta túl vagyok egy vizsgálaton, de vár még rám kontroll a héten.  

HB


Aktuális hírek, események