FŐOLDAL»HÍREK
»Avdijaj góljával nyertünk a Balmazújváros ellen

Avdijaj góljával nyertünk a Balmazújváros ellen

2019-01-19 12:45

A DVSC 1-0-ra győzött a felkészülési mérkőzésen.A DVSC mai első felkészülési mérkőzését a szintén hajdú-bihari, és az NB II-ben szereplő Balmazújváros ellen játszotta a pallagi edzőközpontban.

Már a 3. percben vezetést szerzett a Loki: Tőzsér ugratta ki Avdijajt, aki lerázta a védőket, majd 16-osról a kapuba lőtt. A 18. percben újabb nagy lehetőség adódott a mieink előtt, Ferenczi János kicsivel lőtt a jobb kapufa mellé. Pár perccel később a vendégek is helyzetbe kerültek, a Loki-nevelés Kóródi Nándor beverekedte magát a 16-oson belülre, majd középről a léc fölé bombázott. A 40. percben a mieink veszélyeztettek, Ferenczi lövését védte Verpecz.

Jól kezdtük a második játékrészt, egy jobb oldali szöglet után Cikos a lécet találta el. Az 58. percben Tőzsér szabadrúgását Szécsi Gergő tolta szögletre, a sarokrúgás után pedig ismét védett a vendégek kapusa. Utána inkább már a középpályán folyt a küzdelem, a kapuk nem forogtak veszélyben. A DVSC 1-0-ra megnyerte a találkozót.

Edzőmeccs
DVSC - Balmazújváros 1-0 (1-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Takács J.
DVSC: Hrabina (Szabados 63.) – Cikos (Szabó Á. 75.), Pávkovics (Ujvárosi 63.), Kinyik, Ferenczi – Jovanovic, Kusnyír (Nikitscher 63.), Tőzsér, Varga K. – Nagy K., Avdijaj (Pintér 37.)
Balmazújváros: Verpecz (Szécsi G. 46.) - Kovács N. (Szabó B. 60.), Jagodics (Peres 60.), Bora (Aranyos 60.), Nemes (Schmid 60.) - Pongrácz (Barnau 60.), Patvaros (Szabó B. 60.), Erdei (Domokos 60.) - Kóródi (Ternován 60.), Zádori (Király 60.), Óvári (Bíró Á 60.)
Gól: 1-0 Avdijaj (3.)

A teljes meccs


Aktuális hírek, események