FŐOLDAL»HÍREK
»A Békéscsabát is legyőzte a DVSC

A Békéscsabát is legyőzte a DVSC

2020-01-15 15:21

A Loki 2-1-re nyert a szerdai edzőmeccsen. 
A DVSC labdarúgócsapata szerda délután a Debreceni Labdarúgó Akadémián az NB II-ben szereplő Békéscsabát fogadta, amely az ősz folyamán a Ferencvárost búcsúztatta a Magyar kupában.
 
A felkészülési összecsapáson Vitelki Zoltán több játékosára sem számíthatott. Tőzsér Dániel a Nyíregyháza elleni edzőmeccsen szenvedett sérülést, míg Bereczki Dániel és Haruna Garba combsérüléssel, Tomas Kosicky ujjficammal bajlódik. Barna Szabolcs pedig betegség miatt hiányzott a Békéscsaba elleni kétszer hatvanperces edzőmeccsről.
 
Kiválóan kezdte a mérkőzést a Loki, amely már a 9. percben megszerezte a vezetést. Szécsi Márk 16 méterről leadott lövését Ribánszki Adeniji elé ütötte, aki nem hibázott és nagy erővel a hálóba lőtt. A 23. percben már kettővel mentünk, Bódi Ádám büntetőből duplázta meg a Loki előnyét. Az első játékrészben szinte végig a békéscsabai térfélen folyt a játék, több nagy helyzetünk is volt, míg a vendégek nem jelentettek komolyabb veszélyt a kapunkra.
 
A második játékrészre teljes sort cseréltek a csapatok. Nálunk több saját nevelésű labdarúgó, Lakatos Benjámin, Baráth Péter, Pintér Ádám és a 16 esztendős, utánpótlás válogatott Fűzfői Márk is szerepet kapott. Trujics gyönyörű tekerésével indult a második hatvan perc, de támadónk néhány centimétert tévedett. A 73. percben szépített a Békéscsaba, egy alapvonalról visszagurított labdát a DVSC játékosaként Békéscsabán kölcsönben szereplő Burai Erik lőtt a kapuba. A DVSC színeiben pályára lépett a 25 esztendős Csirszki Martin, aki próbajátékon van csapatunknál. Kundrák Norbert előtt adódott még egy nagy lehetőség a végén, ám támadónk a kapusba lőtt.
 
Edzőmeccs
DVSC-Békéscsaba 2–1 (2-0)
 
Debrecen-Pallag. Vezette: Tóth T.
DVSC: I. félidő: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi – Bódi, Kusnyír, Haris, Varga K. – Szécsi, Adeniji. II. féldiő: Hrabina – Lakatos B., Szatmári, Belényesi, Fűzfői – Pintér Á. (Damásdi), Csősz, Baráth, Kundrák (Csirszki) – Trujics, Bévárdi
Békéscsaba: I. félidő: Ribánsky – Pilán, Polényi, Nagy S., Mészáros M. – Hursán, Bidzilya, Kovács Á. – Gránitz (Burai), Gréczi – Tóth D. II. félidő: Uram – Szalai D., Farkas, Babinyecz, Zahorán – Király P., Lustyik, Váradi, Burai (Faragó), Pantovic – Lukács R.
Gól: 1-0 Adeniji (9.), 2-0 Bódi (23., büntetőből), 2-1 Burai (73.)
 
A teljes meccs:
 

Aktuális hírek, események