FŐOLDAL»HÍREK
»Zsinórban harmadik meccsén duplázott Haris Tabakovic

Zsinórban harmadik meccsén duplázott Haris Tabakovic

2018-05-15 14:10

Játékosunk 11 találattal vezeti a házi góllövőlistát.Remek formában van a Loki svájci-bosnyák támadója, Haris Tabakovic. Labdarúgónk az idei szezonban már 11 találatnál jár, amellyel vezeti a házi góllövőlistát, ráadásul az elmúlt három mérkőzésén is duplázni tudott.

A Vasas elleni, Nagyerdei Stadionban rendezett összecsapáson már 3-0-ra vezettek a fővárosiak, amikor beállt Tabakovic és a meccs hajrájában két perc alatt két fejes gólt szerzett, szorossá téve ezzel a találkozót. Azt követően a Budapest Honvéd otthonában talált be két alkalommal, előbb a 13. percben, amikor Sós lövése után passzolt az üres kapuba, majd az 58. percben, amikor Takács fejese után lőtt Gróf mellett a hálóba. Tabakovic az elmúlt hétvégén a keleti rangadón is jó teljesítményt nyújtott, hisz a 14. és a 41. percben is betalált, amelynek köszönhetően 2-1-es győzelmet arattunk a Diósgyőr felett a Nagyerdei Stadionban.

Érdekesség, hogy támadónk a 25. fordulóban, a Paks otthonában rendezett, 5-2-es debreceni sikerrel végződő mérkőzésen is duplázni tudott, akkor öt perc leforgása alatt szerzett két gólt a második játékrészben.

HB


Aktuális hírek, események