FŐOLDAL»HÍREK
»Vereség az első edzőmérkőzésen

Vereség az első edzőmérkőzésen

2018-02-07 15:10

A Loki 2-0-ra kikapott a GKS Katowice csapatától.Kedden magyar idő szerint 13 órától lejátszotta első edzőmérkőzését a DVSC a törökországi edzőtáborban. Csapatunk ellenfele a lengyel másodosztályban szereplő GKS Katowice volt. A találkozót a Hotel Starlight egyik kiváló minőségű futballpályáján rendezték.
 
Az összecsapás első percei komolyabb helyzetet nem hoztak, harcos, küzdelmes játékot azonban igen. A 27. percben csapatkapitányunk, Tőzsér Dániel végzett el szabadrúgást 20 méterről, kiváló íve volt a labdának, ám egy védőben elakadt a próbálkozás. A 44. percben a lengyelek is betalálhattak volna, de a közeli lövést Szabados nagy bravúrral hárította.
 
A második játékrész elején teljes sort cserélt a Katowice. A 47. percben Tisza Tibor hagyott ki egy nagy helyzetet, majd négy perccel később egy közeli lövésből megszerezték a vezetést a lengyelek. A bekapott találat után is a Katowice veszélyeztetett többet, leginkább a mi térfelünkön folyt a játék. A találkozón több nagy bravúrt is bemutatott a Loki saját nevelésű kapusa, Szabados István, ám a 72. percben már ő sem tudott mit tenni, egy balról beadott labdát lőtt a hosszú alsóba a lengyelek támadója. Az utolsó percekben Tisza Tibor gyönyörű lövéssel próbált szépíteni, de a kapus bravúrral szögletre mentett.
 
Együttesünk 2-0-s vereséget szenvedett az első törökországi edzőmérkőzésen.
 
Edzőmeccs
DVSC – GKS Katowice 0–2 (0-0) 
 
Side. Vezette: Omar (Kaplan, Aydin- törökök)
DVSC: Szabados – Kuti, Mészáros, Barna, Nagy K. – Bíró (Tisza, 46.), Csősz, Tőzsér, Kusnyír, Sós – Mengolo (Újvárosi, 70.)
 
HB
 

Aktuális hírek, események