FŐOLDAL»HÍREK
»Varga Kevin: Hittünk benne, hogy megnyerhetjük a mérkőzést

Varga Kevin: Hittünk benne, hogy megnyerhetjük a mérkőzést

2018-05-15 12:00

Játékosunk elmondta, nagy jelentősége lesz a hétvégi, újvárosi találkozónak is.A Loki szombaton 2-1-es győzelmet aratott a Diósgyőr felett a Nagyerdei Stadionban. A lefújást követően középpályásunk, Varga Kevin nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak. Labdarúgónk elmondta, a csapatnak nehéz meccsei vannak még hátra, de mindent megtesznek majd, hogy a dobogón végezzenek a szezon végén. 
 
Hittünk benne, hogy megnyerhetjük a találkozót. Szerencsére kedvezően alakult számunkra a meccs eleje, egy mélységi indítás után Sós Bencét gólhelyzetben, utolsó emberként fellökték, ezért jogosan villant a piros lap. Ez nagy előnyt jelentett számunkra, hiszen tudtuk, hogy a DVTK ellen főként mélységi labdákkal kell operálnunk, megfogyatkozva pedig még sebezhetőbbé vált az ellenfél ezen a téren – fogalmazott játékosunk. – Az első félidőben ezzel éltünk is, bár az első gólunk szögletből született, a második találatunk pedig egy szép bepassz után. A szünetet követően talán túlságosan is megnyugodtunk, ezért eshetett vissza a játékunk. Szerencsére így is meg tudtuk szerezni a nagyon lényeges három pontot. Amiatt is nagy volt a tét, mert szeretnénk elérni a harmadik helyet. Ahhoz most nyernünk kellett, mert ha nem sikerül, akkor a hátra lévő három meccsen már nagyon nehéz dolgunk lett volna. Tudtuk, hogy a Diósgyőrnek is kiemelten fontos a keleti rangadó, ezért is volt nagy segítség az első percben kiharcolt emberelőny. Plusz önbizalmat adott számunkra és még inkább hittük, hogy megnyerhetjük a mérkőzést.

A DVSC számára még a Balmazújváros elleni idegenbeli, a Puskás Akadémiával szembeni hazai és az újpesti idényzáró van hátra a szezonból.

- Ellenféltől függetlenül nehéz kilencven percek várnak még ránk, hiszen nem nagyon van olyan csapat a mezőnyben, amely ne küzdene valamilyen célért. A harmadik helyért négy együttes harcol, a bennmaradásért pedig legalább ennyi verseng. Az első lépcsőfok az újvárosi meccs lesz. Ha a házigazdák nem nyernek, roppant nehéz helyzetbe kerülnek. Mi pedig végre újra a harmadik helyen állunk, nekünk is óriási jelentősége lesz a hétvégének. Nem mellesleg, ez egy hajdúsági derbi lesz, törleszteni valónk is van az újvárosiakkal szemben a tavaszi idénynyitón elszenvedett vereségért, úgyhogy mindenképpen győzni szeretnénk idegenben – mondta Varga Kevin a Naplónak.

HB


Aktuális hírek, események