FŐOLDAL»HÍREK
»Újra megmérkőzik a DVSC a Levadia Tallinnal

Újra megmérkőzik a DVSC a Levadia Tallinnal

2018-01-15 13:40

Törökországban a Karpati Lviv és a Sheriff Tiraspol ellen is pályára lép a Loki.Arról már beszámoltunk, hogy a téli felkészülés alatt, még a törökországi edzőtábor előtt január 27-én, 12 órától a Szeged ellen játszunk edzőmeccset, míg február 3-án két találkozót vívunk (11 és 13 órától) a Kisvárdával.

Azóta nagyjából kialakult a február 5-től 15-ig tartó sidei edzőtábor programja is. Az első mérkőzést február 7-én a lengyel másodosztályú FC Katowice ellen játsszuk.

Február 11-én a DVSC ismét megmérkőzik az észt Levadia Tallinnal, amely csapattal 2009-ben és 2010-ben a Bajnokok Ligájában már találkoztunk, és mindkétszer a hajdúságiak jutottak tovább.

Ugyanezen a napon az ukrán első osztályú Karpati Lviv lesz az ellenfél, míg február 14-én a többszörös moldáv bajnok Sheriff Tiraspol ellen lépünk pályára.

Miután hazatért a csapat, február 17-én edzőmeccset játszik a Diósgyőr ellen, majd 20-án már tétmeccsen lép pályára, hiszen kezdődnek a Magyar Kupa tavaszi küzdelmei. A mieink a Doroggal találkoznak majd.

Aktuális hírek, események