FŐOLDAL»HÍREK
»U8-as csapatunk bronzérmes lett a DVTK Legendák Kupáján

U8-as csapatunk bronzérmes lett a DVTK Legendák Kupáján

2020-02-10 13:30

Végig nagy szívvel és lelkesen játszottak a gyerekek.A Debreceni Labdarúgó Akadémia U8-as csapata a DVTK Legendák Kupáján vett részt az elmúlt hétvégén.

Egy házigazdák elleni gól nélküli döntetlennel kezdtek Oláh János fiataljai, akik ezt követően az Olasz Focisulit 2-1-re legyőzték, míg a Bozsik Akadémia ellen 1-1-re, az Újpest ellen pedig 2-2-re végeztek a csoportban, így másodikként jutottak a hármas döntőbe.

Együttesünk a Ferencvárossal 1-1-es döntetlent játszott, míg a Diósgyőrtől 2-1-es vereséget szenvedett, így a torna harmadik helyét szerezte meg.

A csapat tagjai: Takács Zoltán, Asztalos Ábel, Nagy Zsombor, Lakatos Benett, Takács Levente, Németh Kolos, Jenei Bendegúz.

- Büszke vagyok a gyerekekre, akik remekül játszottak és egész nap hatalmas tempóban futballoztak. Igaz becsúsztak technikai hibák és a helyzetkihasználás sem volt túl jó, a kapuk előtt pedig kicsit megremegtek a lábak, de ezen mindenképp dolgozunk majd a jövőben. Nagy szívvel játszottunk, összességébe véve elégedettek lehetünk – fogalmazott Oláh János, a csapat edzője.

HB 


Aktuális hírek, események