FŐOLDAL»HÍREK
»U16-os csapatunk ikszelt az éllovas Honvéddal

U16-os csapatunk ikszelt az éllovas Honvéddal

2019-10-12 16:15

A Debreceni Labdarúgó Akadémia mai eredményei – FOTÓKKAL!Két utánpótlás-csapatunk ma a Budapest Honvéd együttesét látta vendégül. Mindkét korosztályban a kispestiek vezetik a tabellát, így nem várt könnyű mérkőzés a hajdúságiakra.

Az U17-es együttesünk 5-1-es vereséget szenvedett, bár az eredmény nem tükrözi hűen a játék képét, hiszen több nagy helyzetet kihagytunk, még kapufát is rúgtunk.

FOTÓK AZ U17-ES MÉRKŐZÉSRŐL

Az eggyel fiatalabbaknál a vendégek szereztek vezetést az első félidőben, ám az utolsó percben Fábián Bence góljával sikerült egyenlíteni, és ezzel egy pontot itthon tartani. A válogatottakkal teletűzdelt, veretlen Honvéd a mérkőzés előtt mindössze egyszer vesztett pontot az idei szezonban, ezért az eredmény mindenképpen dicséretes.

FOTÓK AZ U16-OS MÉRKŐZÉSRŐL

U17
DVSC-DLA – Bp. Honvéd-MFA 1-5 (0-3)

DLA: Ecsegi Zsolt – Baranyi Nimród (Papp Krisztofer), Lipcsei Péter, Perevuznyik Makszim, Fűzfői Márk – Mak Dominik (Gyulai József), Bényei Ágoston (Bényei Ágoston), Farkas Tamás (Kertész Kornél) - Sustyák Bálint, Jánovszki László, Zahuczky Botond
Gól: Sustyák Bálint

U16
DVSC-DLA – Bp. Honvéd-MFA 1-1 (0-1)

DLA: Lisztes Bence – Tóth Balázs, Lénárt Gábor (Vajda Cristofer), Nagy Roland, Fábián Bence – Székelyhidi Sándor (Pinczés Kisztián), Sipos Szabolcs, Kovács Erik (Lázók László) – Hegedűs Tamás (Bajusz Milán), Karmacsi Richárd, Vadász Sándor
Gól: Fábián Bence


Aktuális hírek, események