FŐOLDAL»HÍREK
»U14: jó úton a bajnoki cím felé

U14: jó úton a bajnoki cím felé

2017-05-19 16:30

Két korosztályos csapatunk a Puskás Akadémiát fogadta - FOTÓKKAL!Ma két mérkőzést rendeztek a Debreceni Labdarúgó Akadémián. Az U15-ös és az U14-es csapatunk a Puskás Akadémiát látta vendégül. A fiatalabb korosztály 2-0-s győzelmet aratott, és jelenleg vezeti a tabellát két ponttal az MTK előtt. Két forduló van hátra (Honvéd, Győr), és jó esélye van rá, hogy megnyerje a bajnokságot.

FOTÓK AZ U14-ES MÉRKŐZÉSRŐL

Az U15-ös csapatunknak nehéz dolga volt, hiszen az ellenfél toronymagasan vezeti a bajnokságot. Az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert a vendégek, és ezt a mérkőzés végéig meg is tartották. A mieinknek is voltak lehetőségei, ám a befejezések nem sikerültek.

FOTÓK AZ U15-ÖS MÉRKŐZÉSRŐL

U15
DVSC-DLA – Puskás Akadémia 0-3

DLA: Csordás Dávid – Preg Izsák (Daru Márk 65.), Mező Péter, Czapp Sebestyén, Csige Zsolt – Kabály Márk (Gém Bence 77.), Balla Mátyás, Baráth Péter - Justyák Márk (Sápi Domán 77.), Szőke Attila (Rozsnyai Péter 70.), Gyönyörű Máté

U14
DVSC-DLA – Puskás Akadémia 2-0

DLA: Ecsegi Zsolt - Baranyai Nimród, Lipcsei Péter, Perevuznik Makszim, Pinte Krisztián - Bényei Ágoston, Talpalló Norbert, Farkas Tamás (Erdei Máté 78.) - Nikitcher Gergő (Papp G. Benedek 62.), Mak Dominik (Már Ádám 78.), Fűzfői Márk (Váradi Marcell 68.)
Gól: Talpalló Norbert, Mak Dominik

Aktuális hírek, események