FŐOLDAL»HÍREK
»Tudták, mit akarnak játszani

Tudták, mit akarnak játszani

2017-09-12 10:50

Tőzsér Dániel elmondta, nem estek kétségbe, amikor előnybe került a Diósgyőr.Az OTP Bank Liga 8. fordulójában a DVSC a DVTK-t látta vendégül a Nagy­erdei Stadionban. A keleti rangadó jó iramú, változatos, olykor parádés mérkőzést játékot hozott, amit végül a cívisek nyertek 3–1-re. Tőzsér Dániel, a debreceniek csapatkapitánya remekül irányította a középpályáról a társakat, így elévülhetetlen érdemeket szerzett a diadalban.

- Nemcsak a DVTK ellen ment jól a Lokinak, hanem mostanában mindegyik csapat ellen, hiszen szervezett és tudatos a játékunk, ennek köszönhető az eredményesség - nyilatkozta Tőzsér Dániel a Hajdú-bihari Naplónak. - Hamar vezetést szerzett a vendégcsapat, ennél a szituációnál egyszerűen rosszul helyezkedtünk, s ezt kihasználták. A diósgyőri előny cseppet sem tört meg bennünket, tudtuk, mit akarunk játszani, és azzal is tisztában voltunk, hogy ez működni fog. Beigazolódott, hiszen a vendégek találata után néhány perccel Varga Kevin egy parádés góllal egyenlített. Jól védekeztünk, szervezettek voltunk, s ennek köszönhetően a pályán területek nyíltak meg előttünk, így gyors támadóinkkal lekontrázhattuk őket. Ezen a találkozón mindenki átlag felett teljesített a csapatunkból. Kiemelendő, hogy Varga Kevin a gólja és gólpassza mellett mindig megjátszható volt.

Szombaton megyei rangadó következik, hiszen az újonc Balmazújváros otthonában vendégszerepel a DVSC 18 órától.

Minden meccsen úgy lépek pályára, hogy győzni szeretnék. Ez a Balmazújváros ellen is így lesz. Egyébként nem lesz egyszerű mérkőzés a megyei összecsapás. Felpaprikázott hangulatot várok, már csak a két város közelsége miatt is. Biztos vagyok benne, ellenünk meg akarják mutatni, hogy képesek a meglepetésre. Ha ugyanilyen szervezetten és elánnal játszunk, mint a DVTK ellen, akkor nem lehet probléma.

Aktuális hírek, események