FŐOLDAL»HÍREK
»Tizenöt éves kapustehetség mutatkozott be a Lokiban!

Tizenöt éves kapustehetség mutatkozott be a Lokiban!

2015-11-07 14:48

A DVSC-TEVA 1-1-es döntetlent játszott Békéscsabán. Deczki Máté is pályára lépett.

A DVSC-TEVA a bajnoki szünetet kihasználva edzőmeccset játszott Békéscsabán. Ez ilyen mérkőzések remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy azok a játékosok is pályára léphessenek, akik a bajnokikon ritkábban kapnak szerepet.

A nagy ködben rendezett összecsapáson a Loki az első perctől kezdve irányította a játékot, és a 9. percben már a vezetést is megszereztük: Horváth Zsolt lőtt a balösszekötő helyéről, de a bal kapufát találta el, a visszapattanó labdát Kulcsár Tamás közelről a hálóba továbbította. Ezután is a mieink támadtak, helyzeteket dolgoztunk ki, de időnként a hazaiak is eljutottak lövésig. Jó iramú, küzdelmes mérkőzés alakult ki.

A folytatásban valamivel kiegyenlítettebb lett a játék, a hazaiak is eljutottak helyzetekig, a 65. percben Fabio révén az egyenlítést is összehozták, és utána már nem is változott az eredmény.

A második félidőben egyébként pályára lépett a DVSC nagy ígérete, a többszörös utánpótlás válogatott kapus, a mindössze 15 éves Deczki Máté, aki az U17-es csapatunkban véd, de az elmúlt napokban többször is edzett a felnőtt kerettel. Sok dolga nem akadt, egyszer kellett nagyot védenie, akkor remekül ellátta feladatát. Mindenképpen dicséretes, hogy ilyen fiatalon bemutatkozhatott a felnőtt csapatban. Érdemes lesz rá figyelni, szép jövő előtt áll.

FOTÓK!

Edzőmeccs
Békéscsabai Előre FC - DVSC-TEVA 1-1 (0-1)

Békéscsaba. Vezette: Iványi.
Békéscsaba: Ilizi (Mursits71.) - Vadász, Vaskó (Balog 80.), Damjanovics (Fehér 80.), Fabio – Szalai (Bényei 59.), Piermayr (Bagi 70.), Spitzmüller (Borbély 70.), Svedyuk (Juhász 59.) - Punisevac, George (Szilágyi 59.)
DVSC: Radosevic (Deczki 70.) - Nagy Z., Szilvási, Brkovics (Máté 46.), Ferenczi (Sós 46.) – Jovanovic, Varga J., Szakály – Tisza(Sidibe 46.) – Kulcsár (Szécsi 63.), Horváth Zs. (Bereczki 63.)
Gól: 0-1 Kulcsár (9.), 1-1 Fabio (65.)


Aktuális hírek, események