FŐOLDAL»HÍREK
»Tesztekkel kezdett a Loki

Tesztekkel kezdett a Loki

2015-06-15 10:25

Megkezdődött a felkészülés az új szezonra – FOTÓKKAL!

Ma elkezdi a felkészülést a 2015-2016-os szezonra a DVSC-TEVA labdarúgócsapata. A játékosok délelőtt teszteket végeznek, délután pedig már edzést tart a szakmai stáb.

Több új arcot is felfedezhettünk. A következő napokban Debrecenben készül majd az U21-es válogatott két belső védője, Csató Martin és Szilvási Péter. Utóbbi 192 centi magas és legutóbb a német másodosztályban szereplő Greuther Fürth játékosa volt. Nyíregyházán nevelkedett, onnan a Honvédhoz került, majd Németországba, ahol három évet töltött, és onnan tért most haza.

A 190 centi magas Csató Martin szintén 21 éves, a Győri ETO-ban nevelkedett. Az előző szezon őszén Mezőkövesden, tavasszal pedig Siófokon futballozott.

Szintén a Lokival edz a 26 éves horvát kapus, Bozidar Radosevic, aki korábban a Hajduk Split játékosa is volt, majd megfordult Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban. Legutóbb a Balmazújváros kapusa volt.

Egy másik kapus, akit a szurkolók jól ismerhetnek, Balogh János visszatért Debrecenbe. A DVSC-ben nevelkedett hálóőr az előző szezonban Nyíregyházán védett.

Kölcsönből visszatért Kovács Ádám, Króner Martin és Sigér Dávid. Az NB III-as csapatból Kuti Krisztián, Barna Szabolcs, Varga Kevin és Szatmári Csaba készül majd az első kerettel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Aktuális hírek, események