FŐOLDAL»HÍREK
»Takács Tamás túl van a műtéten

Takács Tamás túl van a műtéten

2017-10-09 14:15

Justin Mengolo és Nagy Sándor mától ismét a csapattal edz.Az Újpest elleni mérkőzésen megsérült Takács Tamás már túl van a műtéten. Mint ismert, a támadó porcsérülést szenvedett, ami után elkerülhetetlen volt a beavatkozás. A játékost Székesfehérváron dr. Abkarovics Géza operálta meg, és szerencsére minden rendben ment. Takács Tamás szerdán megy kontrollra és varratszedésre, ezt követően kezdi el a rehabilitációt. Ha minden jól alakul, három hét múlva ismét a csapat rendelkezésére állhat.

Szintén Újpesten sérült meg Könyves Norbert és Varga Kevin. Utóbbi játékosnak eltört a keze, ma kap egy könnyített gipszet, és abban edzhet a csapattal. Könyves – aki combhajlítóizom húzódást szenvedett – ma kontrollvizsgálaton vesz részt.

A részleges bokaszalag-szakadás után lábadozó Haris Tabakovic jobban van, elmondása szerint már nincsenek fájdalmai. Egy hetet Svájcban töltött, kezeléseken vesz részt, szerdán pedig – immár Debrecenben – újabb vizsgálatra megy, amelyen megnézik, miként gyógyul a sérült boka.

Justin Mengolo és Nagy Sándor felépült, így mától mindketten elkezdték a teljes értékű munkát.

Aktuális hírek, események