FŐOLDAL»HÍREK
»Szurkolói ankétot tartott a DVSC

Szurkolói ankétot tartott a DVSC

2017-02-16 19:05

Nagy volt az érdeklődés, teljesen megtelt a Loki Klub.

Csütörtök este szurkolói ankétot tartott a DVSC Futballszervező Zrt. a Nagyerdei Stadionban található Loki Klubban.

Klubunk részéről dr. Róka Géza cégvezető, Leonel Pontes vezetőedző, valamint hat új igazolásunk, Ostváh Attila, Haris Handzic, Szuk Hjundzsun, Ivan Kelava, Justin Mengolo és Frank Feltscher volt jelen. Az ankét házigazdája, Jeney Domokos, a Loki marketingese köszöntötte a jelenlévőket, majd bemutatta az est vendégeit.

Először dr. Róka Géza beszélt, aki megköszönte a nagy érdeklődést, hisz teljesen megtelt a Loki Klub. Cégvezetőnk röviden értékelte az őszi szezont, majd elmondta, a téli szünetben a támadó szekció megerősítése volt a fő cél. A szezon elején a nemzetközi kupaszereplést érő hely megszerzése volt a terv, a bajnokság hátralévő részében azonban az, hogy minél előbb felzárkózzunk az élmezőnyhöz.

Vezetőedzőnk, Leonel Pontes kapott szót, aki üdvözölt mindenkit, megköszönte, hogy ilyen sokan támogatják a csapatot. Elmondta, nagy felelősség hárul rá, de bízik benne, hogy a megújult társasággal oda kerül a DVSC, ahová kell. Fontosnak tartja, hogy az új labdarúgóinkkal megértessük, milyen egy ilyen nagy múltú együttesben futballozni. Szerette volna, ha debreceni kötődésű játékosok is kerülnek az első kerethez. Büszke volt a Sahtar Doneck elleni meccs után a fiatalokra, Kóródi Nándorra és Bíró Péterre egyaránt, akik nagyon jó teljesítményt nyújtottak egy ilyen top csapat ellen. Vezetőedzőnk a fiatal játékosokban és a munkában hisz, továbbá bízik benne, hogy hamarosan nagyon büszkék lehetnek a szurkolók a DVSC-re. Végül megköszönte dr. Róka Géza kemény munkáját, hogy segített idehozni ezt a hat labdarúgót.

A kérdések következtek, leginkább az érdekelte a jelenlévőket, Leonel Pontes mikor ad lehetőséget a fiataloknak. A vezetőedző erre úgy reagált, most nem vagyunk olyan helyzetben, hogy hirtelen beépítsük a fiatalokat, de többen is az első kerettel edzenek és folyamatosan igyekszünk egyre több lehetőséget adni számukra.

Friss igazolásaink kaptak szót, röviden bemutatkoztak, mindannyian bizakodóan várják a tavaszi szezont. Elmondták, olyan teljesítményt szeretnének nyújtani a bajnokság második felében, hogy büszkék legyenek rájuk a szurkolók. 

Az ankét végén minden megjelent szurkoló egy Lokis kulcstartót kapott ajándékba.

(H.B.)


Aktuális hírek, események