FŐOLDAL»HÍREK
»Szombaton Danone Focikupa a gyermekekért

Szombaton Danone Focikupa a gyermekekért

2017-05-19 12:00

A pallagi edzőközpontban rendezendő eseményen a tét egy rangos amerikai tornán való részvétel.Szombaton nyolc csapat verseng egymással Debrecenben a 2017. évi „Danone Focikupa a Gyermekekért” országos, U12-es gyermeklabdarúgó torna regionális elődöntőjében.

A Danone és az MLSZ által rendezett kupán a Debreceni Labdarúgó Akadémia is részt vesz. A mieink mellett a Nyíregyházi Bozsik Akadémia, a Hajdúböszörmény TE, a Kisvárda, a Balmazújvárosi FC, a Mátészalkai MTK, a Tarpa SC, valamint a DHSE Olasz Focisuli csapatai mérkőznek meg egymással az országos döntőbe jutásért.

A végső győztes képviselheti Magyarországot a 32 ország részvételével, New Jerseyben rendezendő tornán, amelynek különleges eleme, hogy a résztvevő labdarúgó-akadémiák bevonásával a Danone és az MLSZ sportszer és sportfelszerelés gyűjtést szervezett, ezzel a programban tavaly résztvevő, állami gondozott és nevelőszülőknél élő gyerekeket segítik. A sportfelszerelések átadására az eseményen kerül sor.

A megnyitó szombaton 10 órakor kezdődik a pallagi edzőközpontban. Az eseményen jelen lesz dr. Barcsa Lajos alpolgármester, Várkonyi Beáta, a Danon Vállalti Kapcsolatok Igazgatója, Hevesi Tamás, a Danon Focikupa tiszteletbeli nagykövete, Kolozsi Gergő, a Debreceni Labdarúgó Akadémia régiós koordinátora, Szalánczi Tamás, az MLSZ régiós szakmai igazgatója és Kerekes Zsombor utánpótlás-edző.

Aktuális hírek, események