FŐOLDAL»HÍREK
»Suli roadshow: tavasszal is várjuk az iskolák jelentkezését

Suli roadshow: tavasszal is várjuk az iskolák jelentkezését

2020-01-23 14:00

Folytatódik klubunk gyermekbarát programja.A 2019-es esztendőben rengeteg tanulónak okoztak örömet a DVSC labdarúgói, akik sok kisgyermeket látogattak meg a suli roadshow program során. Klubunk évek óta arra törekszik, hogy minél több diákkal szerettesse meg a sportot, a futballt és természetesen a Lokit.

A gyerekek számára az ilyen találkozások mindig nagy élményt jelentenek, hisz testközelből találkozhatnak kedvenceikkel, kérdezhetnek tőlük és közös fotókat is készíthetnek velük.

Az a célunk, hogy minél több diák látogasson ki a Loki mérkőzéseire a Nagyerdei Stadionba, ezért minden alkalommal ajándékjegyekkel kedveskedtünk a tanulók számára.

Mindenhol kitörő lelkesedéssel és nagy szeretettel fogadták játékosainkat a tanulók, akiket egy-egy fél literes AVE-ásványvízzel is megajándékozunk az iskolalátogatások alkalmával, ezzel is felhívva a figyelmüket, hogy milyen fontos a rendszeres folyadékbevitel.

Továbbá várjuk azon intézmények jelentkezését a +3620-509-1172-es telefonszámon, amelyek szeretnék, hogy meglátogassuk az ottani diákokat.

HB


Aktuális hírek, események