FŐOLDAL»HÍREK
»Sós és Tabakovic ismét a forduló válogatottjában

Sós és Tabakovic ismét a forduló válogatottjában

2018-05-15 08:45

Ezúttal is két játékosunk került be a hétvégén legjobb teljesítményt nyújtó labdarúgók közé.A DVSC szombaton újabb fontos sikert aratott az OTP Bank Ligában, ugyanis 2-1-re nyert a Diósgyőr ellen a Nagyerdei Stadionban a keleti rangadón.

A csakfoci.hu által összeállított forduló válogatottjába csakúgy, mint legutóbb, ezúttal is két labdarúgónk, Sós Bence és Haris Tabakovic került be.

A portál szerint Sós Bence „remekül kezdte a mérkőzést, már az első percben kiharcolt egy piros lapot, miután Tamás Márk szabálytalanul szerelte a tizenhatos előterében. Végig nagy kedvvel futballozott, a második félidőben volt egy remek lövése, ami a kapufán csattant.”

Haris Tabakovic „hihetetlen formában futballozik, zsinórban harmadszor duplázott a bajnokságban és már 11 találatnál jár.

A 30. forduló válogatottja: Nagy G. (Vasas) – Nego (Videoton), James (Vasas), Benes (Vasas), Stopira (Videoton) – Kovács I. (Videoton), Márkvárt (Puskás Akadémia), Sós (DVSC) – Lanzafame (Honvéd), Tabakovic (DVSC), Koszta (Mezőkövesd)

HB


Aktuális hírek, események