FŐOLDAL»HÍREK
»Ötöt rúgott a Loki a Cigándnak

Ötöt rúgott a Loki a Cigándnak

2017-07-05 19:45

A DVSC felkészülési mérkőzésen magabiztos győzelmet aratott.A Cigánd SE csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVSC. Együttesünkben elsősorban fiatalok kaptak lehetőséget a bizonyításra, kiegészülve néhány rutinosabb labdarúgóval.

A mieink az első perctől kezdve irányították a játékot. Bár egy ellentámadás végén a cigándiak a kapufát találták el egy emelés után, de ezt leszámítva veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Folyamatosan támadtunk, szinte végig az ellenfél térfelén tartózkodtunk, és a 18. percben a vezetést is megszereztük: Nagy Kevin adott középre bal oldalról, az érkező Tisza Tibor pedig az ötös jobb sarkáról a hálóba lőtt. A 33. percben újabb hazai találat: Tisza a jobbösszekötő helyéről visszapasszolt Vidmarnak, aki higgadtan a kapu jobb oldalába lőtt. Négy perccel később a szlovén támadó ismét helyzetbe került, lövését valahogy még kipöckölte a kapus, a labda azonban Nagy Kevinhez került, aki a hálóba passzolt.

A második félidő elején újabb nagy Loki-helyzet alakult ki a cigándi kapu előtt: Djelmic a 16-os jobb oldalánál középre adott, Tisza Tibor kapura lőtt, a labda a lécet súrolta. Herczeg András vezetőedző közben többször cserélt, olyan játékosok is visszatértek a pályára, akik a szünetben lejöttek. Több nagy lehetőségünk volt, és a hajrában gólokban sem volt hiány. A 81. percben a 17 éves Kusnyír Erik passzát Djelmic váltotta gólra, majd egy percre rá Varga Kevin 20 méterről lőtt a hálóba. Az utolsó percekben is voltak nagy helyzeteink, de az eredmény már nem változott, a Loki 5-0-ra nyert.

Edzőmeccs
DVSC – Cigánd SE 5-0 (3-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Sándor Cs.
DVSC: Szabados (Kovács P. 46.) - Bényei (Berdó 60.), Szilvási, Szatmári, Völgyi (Balogh K. 46.) - Varga K. (Djelmic 46.), Csősz (Kusnyír 60.), Bíró P. (Szekulics 46.), Nagy K. (Varga K. 67.) - Tisza (Bíró P. 67.), Vidmar (Mengolo 60.)
Gól: 1-0 Tisza (18.), 2-0 Vidmar (33.), 3-0 Nagy K. (37.), 4-0 Djelmic (81.), 5-0 Varga K. (82.)

Aktuális hírek, események