FŐOLDAL»HÍREK
»Ötgólos siker a Békéscsaba ellen

Ötgólos siker a Békéscsaba ellen

2015-07-05 19:45

Horváth Zsolt és Tisza Tibor duplázott, illetve Sós Bence is betalált.

Felkészülési mérkőzésen a Békéscsabát fogadta csapatunk a Debreceni Labdarúgó Akadémián. A találkozón azok kaptak szerepet, akik az El-selejtezőn nem léptek pályára, vagy csak keveset játszottak. A mai meccsen mutatkozott be két új igazolásunk, Geoffrey Castillion és Szilvási Péter is. A holland csatár az első félidőben bizonyíthatott, míg a fiatal védő a másodikban.

Az első félidőben a DVSC-TEVA dominált, több nagy helyzetet kidolgozott csapatunk. A 18. percben sikerült megszerezni a vezetést: Kuti indult meg a bal oldalon, beadására érkezett jobbról Horváth Zsolt, aki nyolc méterről a bal alsóba lőtt.

A rekkenő hőséggel is meg kellett küzdenie a csapatoknak, a játékvezető többször is ivószünetet tartott. A vezetés után is a Loki játszott mezőnyfölényben, és még a szünet előtt sikerült növelni az előnyt: Castillion tört előre, Bereczkihez passzolt, aki Horváth elé tálalt, ő pedig jobbról, külsővel a hosszúba pörgetett.

A második félidőből alig telt el két perc, amikor Tisza Tibor góljával már hárommal ment együttesünk. Támadónk a Szécsitől kapott labdát zúdította 17 méterről a hálóba. Az 53. percben újabb Loki-gólt jegyezhettünk fel: Bereczki szerzett labdát a bal oldalon, rávezette a kapusra, majd elpöckölte mellette, az érkező Tisza pedig az üres kapuba passzolt.

A 69. percben született az ötödik, és egyben utolsó találat, amikor Tisza Tibor kiugratta a jobb oldalon felfutó Kovács Ádámot, akinek beadását Sós Bence a 16-oson belül levette, majd a ficakba bombázott.

Edzőmeccs
DVSC-TEVA – Békéscsaba 5-0 (2-0)

Debrecen-Pallag. Vezetette: Karakó.
DVSC: Radosevic (Slakta 75.) - Nagy Z. (Kondás 53.), Máté (Szilvási 46.), Morozov (Szatmári 53.), Kuti - Horváth Zs. (Szécsi M. 46.), Berdó, Zsidai (Kovács Á. 53.), Sós – Bereczki, Castillion (Tisza 46.)
Békéscsaba I. félidő: Ilizi – Vozár, Balog Zs., Damjanovics, Juhász - Berki, Holdampf, Király, Prosler – Balázs, Punosevac. II. félidő: Szólik – Vozár, Szántó, Lászik, Tatár – Mácsai, Krajcs, Ruzsát, Zámbori – Pilán, Oláh
Gól: Horváth Zs. (18.), Horváth Zs. (45.), Tisza (47.), Tisza (53.), Sós (69.)

Aktuális hírek, események