FŐOLDAL»HÍREK
»Nem született gól a Kisvárda elleni edzőmeccsen

Nem született gól a Kisvárda elleni edzőmeccsen

2018-07-07 19:20

Helyzeteket igen, gólokat azonban nem hozott a mai második felkészülési találkozónk.A DVSC az élvonalba feljutó Kisvárda ellen játszotta szombati második edzőmérkőzését a Debreceni Labdarúgó Akadémián.
 
A Loki kezdőcsapatában egy szlovák és egy ukrán származású védő, Erik Cikos és Kobin Vasyl is szerepet kapott.
 
Az összecsapás első helyzetére tíz percet kellett várni, ekkor Bódi éles szögből leadott szabadrúgását csapatkapitányunk, Tőzsér Dániel fejelte centiméterekkel a kapu felé. Egy perccel később egy lepattanó lövést Haris lőtt el 20 méterről, a kisvárdai kapus azonban védeni tudott. Jól játszottunk, ellenfelünk térfelén zajlott a játék. A 15. percben ismét Tőzsér volt a főszereplő, de húszméteres szabadrúgása nem talált kaput. Az első negyedóra után kiegyenlítettebbé vált a játék, ellenfelünk előtt is adódtak lehetőségek a gólszerzésre. A 27. percben Takács próbálta meg közelről átívelni a labdát Zöldesi felett, de az ellenfél kapusa időben mentett. A 41. percben Könyves jobbról érkező beadását Takács fejelte közelről a kapu felé. A félidő hajrájában a meccs addigi legnagyobb helyzete maradt ki: Tőzsér 16 méterről végzett el szabadrúgást, a labda a kapufáról kipattant, majd Bódi tüzelt rá ismét, de Zöldesi kivédte a jobb alsóba tartó lövést.
 
 
A 48. percben Kobin készített le szépen Bódinak, aki közelről a kapu fölé bombázott. Az 52. percben Cikos is megszerezhette volna a vezetést, de bombaerős lövése nem ért célba. Az 58. percben cserélt Herczeg András, Könyves Norbert helyett Ezequiel Calvente állt be. Egy perccel később friss cserejátékosunk találhatott volna be, de Felipe védeni tudott. A 61. percben újabb nagy ziccer maradt ki: Takács szépen húzta el a labdát a kisvárdai kapus mellett, majd továbbított Varga Kevinhez, aki közelről Felipébe lőtt. A 69. percben Cikos lőtt rá egy kipattanót 10 méterről, de a labda nem talált kaput. A 78. percben újabb cseréket hajtottunk végre, Tomas Kosicky helyett Kovács Péter, míg Haris Attila helyett Csősz Richárd állt be. A 81. percben Bódi szögletét Felipe ütötte ki a léc alól. A 90. percben Calvente szép szólója után 18 méterről Tőzsér bombázott kapu mellé kicsivel.  
 
A mai második edzőmérkőzésünkön több nagy lehetőséget is kidolgoztunk, de nem tudtunk betalálni a Kisvárda kapujába, így gól nélküli döntetlen született.
 
Edzőmeccs
DVSC-Kisvárda 0–0
 
Debreceni Labdarúgó Akadémia. Vezette: Nagy N.
DVSC: Kosicky (Kovács P., 78.) – Cikos, Kinyik, Szatmári, Kobin – Bódi, Haris (Csősz, 78.), Tőzsér, Varga – Takács, Könyves (Calvente, 58.)
Kisvárda: Zöldesi (Felipe, 46.) – Lukenchuk (Hej, 54.), Izing, Partsvania (Mitosevic, 46.), Berios (Jánvári, 65.) – Protic (Grihozij, 72.), Melnyik, Misics, Karaszjuk (Vári, 46.) – Ilics, Sassá (Kovácsréti, 58.)
Sárga lap: Partsvania (16.)
 
 
HB

Aktuális hírek, események