FŐOLDAL»HÍREK
»Nem sikerült gólt rúgni a Fradinak

Nem sikerült gólt rúgni a Fradinak

2015-06-25 18:50

A DVSC-TEVA 2-0-s vereséget szenvedett az FTC elleni edzőmeccsen.

A DVSC-TEVA a bajnokságban nagy riválisnak számító Ferencváros ellen játszotta le a nyári felkészülési időszak első edzőmeccsét. Mind a két csapat érdekelt a jövő hét csütörtöki Európa-liga-selejtezőben, így – ahogy ezt korábban többször is írtuk – a mai találkozó főpróba volt a Loki és a Fradi számára a fontos nemzetközi szereplés előtt.

Kondás Elemér vezetőedző a mérkőzés előtt úgy fogalmazott, hogy a Ferencváros ellen szeretné kipróbálni azt a csapatot, amelyet a Szutjeszka ellen is pályára küldene.

A DVSC uralta a játékot, amely a Ferencváros térfelén zajlott. A vendégek alig-alig jutottak el a kapunk közelébe, új szerzeményünknek, Bozidar Radosevicnek nem akadt védenivalója az első félórában. Dibusznak sem volt sok dolga, mert bár mezőnyfölényben játszottunk, de igazán nagy helyzetet nem adódott. A 32. percben horvát kapusunk először mutathatta meg tudását, Nagy Dominik lövésénél nagyot védett, amit a szurkolók is értékeltek, megtapsolták a játékost. A 43. percben azonban már nem tudott menteni, amikor Busai lépett ki ziccerben a Loki félpályájának felénél, bevezette a labdát a tizenhatoson belülre, majd 8 méterről a kapu bal oldalába lőtt.

A második félidő elején Varga Roland szabadrúgás góljával növelte előnyét a Ferencváros. Ezután támadott a Loki, próbált szépíteni, és meg is voltak a lehetőségeink, de gólt nem sikerült szerezni.

Edzőmeccs
DVSC-TEVA – Ferencváros 0-2 (0-1)

Nagyerdei Stadion. Vezette: Nazsa T.
DVSC: Radosevic – Jovanovic (Nagy Z. 67.), Brkovics, Mészáros (Morozov 67.), Korhut – Bódi (Sós 67.), Varga J., Szakály (Zsidai 67.) – Kulcsár (Sidibe 67.), Balogh N. (Tisza 46.), Horváth Zs. (Mihelic 46.)
FTC: Dibusz (Jova 46.) - Valencsik, Mateos (Nalepa 46.), Cukic, Ramírez (Haris 46.) - Nagy Á., Gyömbér (Lamah 46.) - Nagy D., Böde (Gera 46.), Busai (Varga R. 46.) - Popov
Gól: 0-1 Busai (43.), 0-2 Varga R. (56.)

Aktuális hírek, események