FŐOLDAL»HÍREK
»Nem ment ma a Lokinak

Nem ment ma a Lokinak

2019-02-09 18:50

A DVSC 3-0-ra kikapott a Kisvárda otthonában.A DVSC ma a Kisvárda otthonában vendégszerepelt az OTP Bank Liga 20. fordulójában. A találkozón eltiltás miatt Kinyik Ákos és Haris Attila nem léphetett pályára.

Lendületesen kezdtek a hazaiak, ám nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. A 15. percben egy gyors Loki-kontra akár góllal is zárulhatott volna: Varga Kevin passzolt a 16-osnál Szécsihez, aki elől az utolsó pillanatban mentett Karaszjuk. A 26. percben újabb lehetőség adódott a DVSC előtt, amikor Takács Tamás tört előre, már csak néhány méterre volt a kaputól, de jó ütemben érkezett Felipe. Két perccel később Kusnyír lőtt 20 méterről fölé.

A félidő hajrája rosszra fordult számunkra, hiszen három perc alatt két gólt is kaptunk. Először Horváth Zoltán a 16-osnál, középen kapott labdát, amit sikerült átemelnie Cukalasznak, ő pedig öt méterről a kifutó Kosicky keze között a kapuba lőtt. Nem sokkal később pedig egy hazai szöglet után Lukjancsukhoz került a labda, majd 28 méterről, kapásból a bal felső sarokba bombázott.

Nehéz helyzetből vártuk tehát a folytatást. Sajnos az 56. percben ismét a Kisvárda szerzett gólt, egy előre ívelt labdával Hugo Seco indult meg a jobb szélen, majd Horváth Zoltánhoz passzolt, aki megkerülte az elfekvő Kosickyt, és öt méterről a hálóba lőtt. A hátralévő fél órában jelentős esemény már nem történt a pályán, a hazaiak 3-0-ra megnyerték a találkozót.

OTP Bank Liga, 20. forduló
Kisvárda FC - DVSC 3-0 (2-0)

Új Kisvárdai Stadion, 1542 néző, Vezette: Kassai (Bornemissza, Garai)
Kisvárda: Felipe - Lukjancsuk, Kravcsenko, Ene, Vári - Seco (Ilics 72.), Karaszjuk, Cukalasz (Gosztonyi 78.), Lucas, Grozav - Horváth Z. (Sassá 88.)
DVSC: Kosicky - Bényei (Avdijaj 46.), Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Varga K., Kusnyír, Tőzsér, Bódi (Kuti 77.) - Szécsi, Takács (Damásdi 58.)
Gól: 1-0 Cukalasz (42.), 2-0 Lukjancsuk (45.), 3-0 Horváth Z. (56.)
Sárga lap: Grozav (17.), Vári (21.), Kusnyír (24.), Lucas (31.)

Aktuális hírek, események