FŐOLDAL»HÍREK
»Négygólos győzelem az edzőmeccsen

Négygólos győzelem az edzőmeccsen

2015-10-10 13:00

A DVSC-TEVA 4-0-ra nyert a Kisvárda ellen. Sós  duplázott, Tisza és Kulcsár volt még eredményes - FOTÓKKAL!

A válogatott szereplése miatti bajnoki szünetet kihasználva a DVSC-TEVA edzőmeccset játszott a Kisvárda ellen a Debreceni Labdarúgó Akadémián. A találkozón a kezdőcsapatban azok lépetek pályára, akik mostanában kevesebb lehetőséghez jutottak az NB I-es mérkőzéseken, illetve nemrég épültek fel sérülésükből, így például hosszabb kihagyás után ismét játszott Szakály Péter és Lázár Pál. A második félidőben a többiek is pályára léptek.

A harcos, küzdelmes, jó iramú mérkőzésen a Loki már a 6. percben vezetést szerzett Sós Bence révén, a középpályás a kifutó kapus felett pöckölt a hálóba. Később is voltak lehetőségeink, de a vendégek is próbálkoztak ígéretes lövésekkel. Még a szünet előtt sikerült növelni előnyünket, ezúttal is Sós Bence volt eredményes, aki kiugrott középen, majd 10 méterről a kapuba lőtt.

A második félidőben is a DVSC-TEVA dominált. Tisza Tibor révén újabb gólnak örülhettünk, a támadó a Kulcsártól kapott labdát lőtte a kapuba körülbelül 10 méterről. A végeredményt Kulcsár Tamás állította be a 78. percben.

FOTÓK

Edzőmérkőzés
DVSC-TEVA – Kisvárda 4-0 (2-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Solymosi.
DVSC 1. félidő: Slakta – Lázár, Kinyik , Szatmári, Barna - Szécsi, Szakály, Horváth Zs., Ferenczi - Castillion, Sós. 2. félidő: Slakta – Mészáros, Kinyik (Nagy Z. 79.), Brkovics, Korhut – Tisza, Zsidai, Horváth Zs., Kondás – Kulcsár, Sidibe.
Kisvárda 1. félidő: Tarczy – Lucas, Kardos, Fazekas, Minczér – Izing, Vári, Eszlátyi, Molnár – Müller, Koronczi. 2. félidő: Tarczy – Lucas, Kardos, Koszta, Cseri – Lázár, Kornutyak, Hidi, Csilus – Müller, Graszl
Gól: Sós (7.), Sós (33.), Tisza (60.), Kulcsár (78.)


Aktuális hírek, események