FŐOLDAL»HÍREK
»Négyből három siker az MTK ellen

Négyből három siker az MTK ellen

2017-11-11 16:35

A Debreceni Labdarúgó Akadémia csapatainak hétvégi eredményei.A Debreceni Labdarúgó Akadémia U19-es csapata az éllovas Puskás Akadémia vendége volt. A találkozón a felcsútiak szereztek vezetést, majd Gálfi Norbert révén sikerült egyenlítenünk. A hazaiak a szünet előtt ismét eredményesnek bizonyultak, így előnnyel vonulhattak az öltözőbe. A folytatásban egy öngóllal már 3-1 volt a Puskás Akadémiának, és bár erre még tudtunk válaszolni Stampf Armand találatával, a végén ellenfelünk bebiztosította a győzelmét.

Az U17-es csapatunknak nagyon nem ment ma az MTK ellen. A pallagi edzőközpontban rendezett találkozón a fővárosi kék-fehérek már az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert. A második játékrészben sikerült szépítenünk, de az MTK újabb találatokkal magabiztossá tette a győzelmet.

U16-os korosztályunk ugyanakkor 2-0-ra nyert az MTK ellen hazai pályán. Lakatos Péter 17. percben szerzett góljával szereztünk vezetést, majd három perccel a rendes játékidő vége előtt Maruscsák Jan találatával eldőlt a három pont sorsa.

Az U15-ös és az U14-es csapatunk is sikerrel vette az MTK elleni mérkőzését. A Lantos Gábor Sporttelepen rendezett összecsapáson az idősebb korosztály a 0-0-s első félidő után kétgólos előnyre tett szert Farkas Tamás és Baranyai Nimród találatával, majd innen egyenlítettek a hazaiak. A 64. percben azonban a cserekét beállt Szilágyi Máté góljával megszereztük a győzelmet.

Fikker Ferenc tanítványai nem adtak esélyt ellenfelüknek. Fél óra leforgása alatt háromszor is sikerült mattolni a hazaiak kapusát (Kiss Bence duplázott és Fábián Bence volt még eredményes), a 63. percben pedig már néggyel vezettünk, ugyanis Gellén Rokkó is betalált. Az MTK mindössze egyetlen góllal válaszolt, de ez csak a szépítésre volt elég.

U19
Puskás Akadémia - DVSC-DLA 4-2 (2-1)

DLA: Kovács Péter - Molnár Máté, Soltész János (Hevesi Kristóf 74.), Bencze Zoltán, Lakatos Norbert (Stampf Armand 62.) - Dobi Gergő - Nikitcher Tamás, Gálfi Norbert, Szutor Tibor, Rácz Zsolt – Krajcsó Krisztián
Gól: Gálfi Norbert (19.), Stampf Armand (65.)

U17
DVSC-DLA – MTK 1-6 (0-3)

DLA: Kosztyu István - Sitku László, Szabó Kornél, Kovács Róbert, Bene Ádám (Virágos Tibor 65.) - Szőlősi Patrik (Sármány Kristóf 46.), Szabó Árpád (Juhász Martin 77.), Sárosi Norbert (Gyönyörű Gergő 46.), Pintér Ádám – Kiss Bence, Barna Viktor (Tomola Patrik 46.)
Gól: Sármány Kristóf (49.)

U16
DVSC-DLA – MTK 2-0 (1-0)

DLA: Csordás Dávid – Gyönyörű Máté (Preg Izsák 87.), Gellén Balázs, Csáki Dávid (Kovács Gergő 90.), Justyák Márk – Baráth Péter (Balla Mátyás 90.), Mező Péter, Talpalló Norbert – Maruscsák Jan, Kenderesi Dávid (Girdán Levente 81.), Lakatos Péter (Kundrák Milán (90.)
Gól: Lakatos Péter (17.), Maruscsák Jan (87.)

U15
MTK - DVSC-DLA 2-3 (0-0)

DLA: Ecsegi Zsolt - Baranyai Nimród, Lipcsei Péter, Perevuznyik Makszim, Pinte Krisztián - Bényei Ágoston, Farkas Tamás, Fűzfői Márk - Sustyák Bálint, Cservák Péter (Szilágyi Máté 71.), Zahuczky Botond (Bernád Szabolcs 41.)
Gól: Farkas Tamás (44.), Baranyai Nimród (48.), Szilágyi Máté (64.)

U14
MTK - DVSC-DLA 1-4 (0-3)

DLA: Tömöri Martin – Balogh Ábel (Vietorisz Áron 76.), Lénárt Gábor, Kuszkó Dominik, Fábián Bence – Tóth Balázs, Virág Tamás, Karmacsi Richárd (Széles Ábel 61.), Krajcsovics Ábel (Gellén Rokkó 61.) - Fekete Bence (Harcsa Dávid 41.), Kiss Balázs (Kiss Máté 76.)
Gól: Kiss Balázs (9., 26.), Fábián Bence (31.), Gellén Rokkó (63.)

Aktuális hírek, események