FŐOLDAL»HÍREK
»NB III: rangadót nyert a kis Loki

NB III: rangadót nyert a kis Loki

2019-10-12 16:15

Fontos sikert aratott a DVSC II. a Diósgyőr ellen - FOTÓKKAL! Rangadót játszott szombat délután a DVSC második csapata, ugyanis a mindössze egy ponttal mögötte álló DVTK II. látogatott a Nagyerdei Stadionba az NB III Keleti csoport 9. fordulójában.
 
Az első játékrész helyzeteket nem hozott, nagy küzdelmet viszont igen. A második negyvenöt percre mind a két fél úgy jött ki az öltözőből, hogy szeretné megszerezni a három pontot, így rövid időn belül több nagy lehetőséget is láthattak a szurkolók mind a két oldalon.
 
Az 59. percben az akkor mindössze hat perce pályára lépő Sármány Kristóf előtt adódott egy kihagyhatatlan helyzet, melyet támadónk nem is hibázott el, 6 méterről nagy erővel lőtt a kapu jobb alsó sarkába. A 61. percben megdupláztuk előnyünket, egy jobbról érkező szögletet Belényesi Csaba védhetetlenül fejelt a diósgyőri hálóba.
 
A hátralévő időben akár még több gólt szerezhettünk volna, Sármány Kristóf, Gyönyörű Gergő és Florentin Bouoli lövését is bravúrral védte a borsodi kapus, de végül maradt a 2-0-s végeredmény, mellyel fontos sikert aratott a DVSC II.
 
NB III Keleti csoport, 10. forduló
DVSC II. – DVTK II. 2–0 (0-0)
Nagyerdei Stadion. Vezette: Bálint A.
DVSC II: Hrabina, Bene, Belényesi, Kovács R., Jankelic – Gyönyörű, Sárosi (Szabó Á., 76.), Kónya, Pintér Á. – Damásdi (Sármány, 54.), Bouoli (Györgyi, 87.)
Gól: 1-0 Sármány (59.), 2-0 Belényesi (61.)
 
 
HB

Aktuális hírek, események