FŐOLDAL»HÍREK
»NB III: az Ózddal játszik a kis Loki

NB III: az Ózddal játszik a kis Loki

2019-11-09 09:15

Újabb idegenbeli meccs vár Szatmári Csaba csapatára.A DVSC második csapata az Ózd ellen játssza következő mérkőzését az NB III Keleti csoportjában vasárnap délután.

Ellenfelünk jelenleg a sereghajtó, de tudni kell, hogy 11 pontot levont tőle a szövetség. Érdekesség, hogy az elmúlt tizenhárom meccsén épp 11 pontot szerzett (egy győzelem, nyolc döntetlen és négy vereség az eddigi mérlege), így most 0 ponttal áll a tabella legalsó fokán. Az elmúlt fordulóban a DVTK II. otthonában 3-0-s vereséget szenvedett.

A DVSC II. sem tudom nyerni legutóbb, Szatmári Csaba együttese 3-0-ra kikapott a Tállyától a Nagyerdei Stadionban. A kis Loki eddig háromszor nyert, háromszor döntetlent ért el, és hét alkalommal szenvedett vereséget a harmadosztályban, így jelenleg a 13. pozíciót foglalja el. A holnapi összecsapás tehát remek alkalom lenne a javításra, és a tabellán való felzárkózásra.

A 13.30 órakor kezdődő találkozót Hatvanban, a Hatvani Népkert Sporttelepen rendezik vasárnap délután. A mérkőzés játékvezetője Takács Ákos lesz.

HB


Aktuális hírek, események