FŐOLDAL»HÍREK
»Nagyon fontos meccs előtt a kis Loki

Nagyon fontos meccs előtt a kis Loki

2019-06-07 14:15

Vasárnap Tiszafüreden játsszuk az osztályozó első mérkőzését.A DVSC második csapata azzal, hogy megnyerte a megye I-es bajnokságot, osztályozót játszhat az NB III-ba jutásért. A sorsolás során eldőlt, hogy a Tiszafüredi VSE ellen lép pályára együttesünk, és az első mérkőzés idegenben lesz vasárnap délután.

Ellenfelünk mindössze egy vereséget szenvedve nyerte meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei küzdelemsorozatot. Az egyetlen botlásuk a 25. fordulóban történt, a Jászfényszaru otthonában kaptak ki 2-1-re. A bajnokság során 119 gólt szereztek és 20-at kaptak. A keret tagja a 40 éves Montvai Tibor, aki korábban 179 mérkőzést játszott az NB I-ben, és 52 találat fűződik a nevéhez. Még mindig érzi a kaput, hiszen 41 góllal toronymagasan végzett az élen a megye I-es góllövőlistán.

A DVSC II is jól teljesített a bajnokságban, hiszen mindössze kétszer kapott ki, és a 189-25-ös gólkülönbség is önmagáért beszél. Fikker Ferenc tanítványai természetesen nagyon készülnek a párharcra, amelynek első felvonását tehát vasárnap rendezik 17.30 órai kezdettel Tiszafüreden, a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

Aktuális hírek, események