FŐOLDAL»HÍREK
»Nagy Sándor és Bódi Ádám a forduló válogatottjában

Nagy Sándor és Bódi Ádám a forduló válogatottjában

2018-10-09 08:25

A forduló cseréjének ezúttal Könyves Norbertet választották.A DVSC az elmúlt hétvégén közel állt, hogy három ponttal térjen haza a Groupama Arénából, ahol két alkalommal is megszerezte a vezetést, végül 2-2-es döntetlennel zárult a Ferencváros elleni bajnoki.

A csakfoci.hu ismét összeállította a forduló válogatottját, amelybe az FTC elleni meccs után két Loki-játékos, Nagy Sándor és Bódi Ádám került be.

Nagy Sándor főleg az első félidőben mutatott be nagy bravúrokat, kiválóan védte a távoli kemény löketeket, a legnagyobb hárítását azonban Lanzafame közeli fejesénél mutatta be.”

A portál szerint Bódi Ádám „volt a Loki legjobbja a Fradi ellen. Kiosztott egy remek gólpasszt, majd volt egy kiváló labdája Varga Kevinnek, amely után Heister csak kiállítást érően tudta szerelni a középpályán.

A csakfoci.hu minden hétvégén megválasztja a forduló cseréjét is, aki ezúttal támadónk, Könyves Norbert lett. Játékosunk „jól szállt be a második félidő közepén, gyakran okozott zavart a Fradi védelmében. Szécsi gólja előtt ő ment el a jobb szélen, szépen pörgette el Dibusz mellett a labdát, ami a kapufáról a csapattársa elé került.”

A 10. forduló válogatottja: Nagy S. (DVSC) – Lovrencsics (FTC), Gévay (Paks), Pintér Á. (MTK), Szelin (MTK) – Haraszti (Paks), Obinna (Újpest), Schäfer (MTK), Bódi (DVSC) – Lanzafame (FTC), Hahn (Paks)

HB


Aktuális hírek, események