FŐOLDAL»HÍREK
»Mindössze két gólt kapott Németországban U15-ös csapatunk

Mindössze két gólt kapott Németországban U15-ös csapatunk

2019-06-11 07:00

Erős ellenfelekkel találkozott Szűcs János együttese a Hollagéban rendezett tornán.Németországban, Hollage városában egy nagyszabású nemzetközi futballtornán vett részt a Debreceni Labdarúgó Akadémia U15-ös csapata. Szűcs János együttese egy erős csoportba került, ahol a helyi Blau-Weiss Hollage ellen 1-0-s győzelmet aratott, míg a szintén német Arminia Bielefeld és a lengyel Stomil Olsztyn ellen szoros mérkőzésen minimális, 1-0-s vereséget szenvedett.

Csapatunk ezzel az A jelű kvartettben a harmadik helyen végzett, és a III. csoportban folytatta a küzdelmeket. Itt a fehérorosz Dinamo Minszk és két német gárda, a Bersenbrück, valamint a Haste 01 volt az ellenfél. Ezt a csoportot veretlenül, kapott gól nélkül nyerte meg csapatunk, amely így a 9. helyért játszhatott a VfL Osnabrück ellen. A debreceniek ezen a találkozón is remekeltek, és 1-0-s győzelmet arattak.

U15-ös csapatunk tehát úgy végzett a 9. helyen ezen az erős mezőnyt felvonultató tornán, hogy öt győzelem mellett mindössze kétszer szenvedett vereséget, rúgott 11 gólt és csak kettőt kapott.

A pályán minden esetben hatalmas küzdelmek folytak, nem volt ritka a kemény belépő sem. Ennek következményeként két játékosunk, Kuszkó Dominik és Karmacsi Richárd megsérült, mindkettőt kórházba kellett szállítani, de az ellátás után szerencsére visszatérhettek a szállásra. Csapatunk ma indul haza, de az éjszakát még Ausztriában tölti.

A torna egyébként holland döntőt hozott: a Sparta Rotterdam 1-0-ra nyert a Vitesse Arnhem ellen. A dobogó harmadik fokára a cseh Viktoria Plzen állhatott.

FOTÓK!

Eredmények
A-csoport
DVSC-DLA – Blau-Weiss Hollage (német) 1-0
Gól: Tóth Balázs

OKS Stomil Olsztyn (lengyel) - DVSC –DLA 1-0

DVSC-DLA – DSC Arminia Bielefeld (német) 0-1

III. csoport
DVSC-DLA – TuS Bersenbrück (német) 5-0
Gól: Batai Tamás 2, Harcsa Dávid, Virág Tamás, Bajusz Milán

DVSC-DLA – TuS Haste 01 (német) 3-0
Gól: Székelyhidi Sándor, Harcsa Dávid, Fábián Bence

DVSC-DLA – Dinamo Minszk (fehérorosz) 1-0
Gól: Hegedűs Tamás

9. helyért
DVSC-DLA - VfL Osnabrück (német) 1-0
Gól: Kovács Erik

A tornán részt vevő keret: Lisztes Bence, Tömöri Martin – kapusok; Fábián Bence, Hegedűs Tamás, Kuszkó Dominik, Lénárt Gábor, Nagy Roland, Tóth Balázs, Karmacsi Richárd, Kovács Erik, Bigun Oleg, Székelyhidi Sándor, Széles Ábel, Virág Tamás, Bajusz Milán, Harcsa Dávid, Krajcsovics Ábel, Lázók László, Pinczés Krisztián, Batai Tamás.
Stáb: Szűcs János vezetőedző, Joó Zsolt edző, Dobó Viktor kapusedző, Duplinszky Ákos masszőr.


Aktuális hírek, események