FŐOLDAL»HÍREK
»Magabiztos siker az MFK Michalovce ellen

Magabiztos siker az MFK Michalovce ellen

2019-07-04 20:18

Új igazolásunk is gól szerzett az edzőmeccsen, amely 4-1-es Loki-győzelemmel zárult.A DVSC a szlovák élvonalban legutóbb ötödik helyen zárt MFK Zemplín Michalovce ellen játszott felkészülési mérkőzést a Nagyerdei Stadionban. A találkozót a jövő hét csütörtökön a Nagyerdei Stadionban rendezendő Kukësi elleni Európa-liga-selejtező főpróbájának is tekinthettük.
Sokan voltak kíváncsiak az összecsapásra, az A1-es és az A2-es szektor megtelt, így az A3-as és az A4-est is meg kellett nyitni. Az edzőmeccset kihagyta Bódi Ádám, akinek kisebb sérülése van, mint ahogy Florence Bouolinak és Györgyi Arthurnak is.

Már a harmadik percben gólt láthattak a szurkolók: Takács Tamást buktatták a 16-oson belül, a megítélt büntetőt a „sértett” végezte el, és magabiztosan lőtt a hálóba. A 10. percben a kapufát találta el az ellenfél, utána azonban ismét a DVSC dominált, több lehetőség is adódott csapatunk előtt. A 31. percben a vendégek is helyzetbe kerültek, ám Zofcak lövése a lécen csattant, majd egy próbálkozás alig ment el a bal kapufa mellett. A 37. percben Szécsi 16 méterről, középről tisztán lőhetett, a Michalovce kapusa bravúrral védett. Két perccel később növelte előnyét csapatunk, egy labdaszerzés után Tőzsér ugratta ki Takács Tamást, aki a jobbösszekötő helyéről lőtt a hosszúba. Szinte rögtön utána szépített az ellenfél, Kolesar a védőket megkerülve 12 méterről a bal sarokba rúgta a labdát.

Nagy mezőnyfölényben futballoztunk a szünet után, az 54. percben közel álltunk a gólszerzéshez, Takács adott Tőzsérhez, akinek lövését hárította Matus. Egy percre rá Ferenczi bal oldali beadását Pávkovics csúsztatta a bal kapufa mellé. A 71. percben növelte előnyét csapatunk, Tőzsér passzát Szécsi váltotta gólra. A végeredményt új igazolásunk Haruna Garba állította be, aki 15 méterről, középről vágta a hálóba a - szintén újonnan igazolt - Nikola Trujicstól kapott remek labdát.

Edzőmeccs
DVSC – MFK Michalovce 4-1 (2-1)

Nagyerdei Stadion, 2000 néző. Vezette: Veizer.
DVSC: Nagy S. – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Damásdi (Kuti 74.), Haris, Tőzsér, Varga K. (Trujics 46.) - Szécsi, Takács (Garba 62.)
Gól: 1-0 Takács (11-esből, 4.), 2-0 Takács (39.), Kolesar 2-1 (41.), 3-1 Szécsi (71.), 4-1 Garba (79.)

Teljes meccs:


Aktuális hírek, események