FŐOLDAL»HÍREK
»Mészáros Norbert: 300!

Mészáros Norbert: 300!

2017-10-16 10:10

Jubileumi mérkőzést játszott a DVSC rutinos védője.Szombaton, a Mezőkövesd ellen 2-0-ra megnyert találkozón Mészáros Norbert csereként lépett pályára, és ez volt pályafutása 300. NB I-es mérkőzése, amihez szívből gratulálunk!

A 37 éves védő a 300 bajnokiból 248 alkalommal a DVSC színeiben lépett pályára. Összesen 12 gólt szerzett, ebből 9-et Loki-játékosként.

Mészáros Norbert 2005 nyarán került a DVSC-hez. Pápán kezdte profi pályafutását, majd Dunaújvárosba, utána a BKV Előréhez igazolt, onnan pedig Siófokra. A Balaton-parti városból Cottbusba vezetett az útja, ahol egy évig rúgta a bőrt. Ez idő alatt 24-szer lépett pályára, és két gólt szerzett. Németországból igazolt Debrecenbe, terve volt, hogy gyorsan bekerül az első csapatba, de nem igazán jöttek be a számításai, első idényében mindössze 9 alkalommal kapott szerepet, sokszor sérülések hátráltatták.

A korábban többnyire a középpálya jobb szélén futballozó játékosból a Loki egykori cseh vezetőedzője, Miroslav Beránek faragott középső védőt. Remekül bevált az elképzelés, ezen a poszton ugyanis alapember lett, éveken át stabil tagja volt a védelemnek. A válogatottban is szerepelhetett, Eb- és vb-selejtező mérkőzéseken is játszott.

Aktuális hírek, események