FŐOLDAL»HÍREK
»Még maradt a csapatban néhány gól

Még maradt a csapatban néhány gól

2016-07-01 10:45

Kondás Elemér elégedett volt a játékosok teljesítményével.

Kiütéses, 5-0-s győzelmet aratott a DVSC-TEVA San Marinóban, az Európa-liga első selejtezőfordulójának első mérkőzésén. A találkozót követően Kondás Elemér értékelt.

- A két csapat között volt ennyi különbség, viszont ezt a pályán is mindig meg kellett mutatni – fogalmazott a Loki szakvezetője. - A fiúk nagyon jól futballoztak, elégedett vagyok a teljesítményükkel, hozzáállásukkal, az utolsó percben is mentek, mert szerettek volna még gólt szerezni. A cserék is hozzátettek a játékhoz. Szép akciókat sikerült vezetnünk, volt például olyan, amit gyakoroltunk a héten, és abból szereztük gólt. Még maradt is a csapatban néhány találat. Az ellenfélnek volt egy-két kontrája, ami veszélyesnek bizonyult, ezekre figyelni kell a jövőben. Radosevicnek egyetlen alkalommal akadt dolga, akkor bravúrra volt szüksége. Az ilyen mérkőzésen előfordul, hogy csak egyszer kell védeni, a kapus azonban ragyogóan megoldotta. A végén vigyázni kellett, hogy nehogy megsérüljön valaki, mert az ellenfél túlment az egészséges agresszivitás határán. Az eredmény önmagáért beszél, mindenkivel elégedett vagyok.

Bár a továbbjutás gyakorlatilag eldőlt, van még egy visszavágó jövő hét csütörtökön a Nagyerdei Stadionban, és a csapat szeretné kiszolgálni a közönséget.

- Az is egy nemzetközi mérkőzés lesz, tudják a játékosok, hogy fontos a jó eredmény. A mostani találkozón a biztos előny tudatában leállhatunk volna, de nem tettük, hanem arra törekedtünk, hogy még több gólt rúgjunk. Ezt szeretnénk a hazai mérkőzésen is.

Aktuális hírek, események