FŐOLDAL»HÍREK
»Meccsnap a Red and White-ban!

Meccsnap a Red and White-ban!

2017-02-16 10:10

Tőzsér Dániel vs Kerekes Zsombor.

A Loki szezonkezdetével a Red and White (Loki Klub) sörözője is újra megnyitja kapuit. Február 18-ai kezdettel minden hazai mérkőzésen Meccsnap a Red and Whiteban! Kezdés előtt már 4 órával várja a vendégeit a Nagyerdei Stadionban található Red.

Mitől is Meccsnap a meccsnap?

A fő attrakció, azaz a DVSC – FTC bajnoki előtt a vendégek már 14 órától élvezhetik és kipróbálhatják a Red által nyújtott szolgáltatásokat és programokat. A három óriásprojektor egyikén az XBOX szerelmesei küzdhetnek meg a FIFA 17-tel, két bátor jelentkező akár le is játszhatja a Loki-Fradi meccset. A többi projektoron az, aki nosztalgiázni szeretne, megtekintheti korábbi DVSC - FTC mérkőzések góljait, eseményeit. 

Zöld gyep helyett zöld asztal!

Hazai meccsek napján bemutatkozik a Debreceni Asztali-labdarúgó Klub, azaz a gombfoci. Válogatott játékosok, verseny gombfoci, mindezt láthatod és kipróbálhatod. Vajon mire képesek a nagypályások a gombfoci asztalon? Ki az ügyesebb: Kerekes Zsombor vagy Tőzsér Dániel? Nézd meg kettőjük csatáját 16:45-től.

Rendelkezésre áll majd 1 db versenycsocsó is az asztali foci kedvelőinek.

17 órakor mérkőzéselemzés, esélylatolgatás, kötetlen beszélgetés. Vendég Tőzsér Dániel, a DVSC csapatkapitánya.

Ezen kívül számos érdekesség, tippjáték nyereményekkel, és igazi aréna hangulat - Dj-vel - várja a vendégeket.

Ismét kezdetét veszi a Red and White XBOX bajnoksága! Ezúttal a DVSC összes idegenbeli mérkőzése előtt 4 órával várjuk a jelentkezőket. Az 1. fordulóra február 25-én, szombaton 11:30-tól kerül sor, melyre már most lehet jelentkezni. A fordulókra regisztrálni a redandwhitedebrecen@gmail.com e-mail címen lehet. A lebonyolítás részleteivel, nyereményekkel, egyéb információkkal később jelentkezünk.

A február 21-én és 22-én, három óriásprojektoron BL-mérkőzések közvetítése a Redben, tippjátékkal. A mérkőzések végeredményére helyesen tippelők belépőt nyernek a DVSC következő hazai bajnokijára.

Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/Lokisorozoeskavezo/

 


Aktuális hírek, események