FŐOLDAL»HÍREK
»Már Debrecenben készül a válogatott

Már Debrecenben készül a válogatott

2014-05-19 20:41

Dzsudzsák Balázs már nagyon várja, hogy pályára léphessen a Nagyerdei Stadionban.

A magyar válogatott kerettagjai csaknem hiánytalanul megjelentek Debrecenben, ahol a csapat csütörtökön a dánokkal játszik felkészlési mérkőzést. A találkozónak az új Nagyerdei Stadion ad otthont 20.15-kor.

Az mlsz.hu szerint a mai napon Pintér Attila szövetségi kapitány két edzést tartott a keretnek, amelynek tagja három Loki-játékos, Korhut Mihály, Zsidai László és Szakály Péter. A tréning az Oláh Gábor utcai stadionban volt.

Fotó: mlsz.hu

Egykori labdarúgónk, Dzsudzsák Balázs elárulta: már nagyon várja, hogy pályára léphessen a Nagyerdei Stadionban, ahol egy stadiontúra keretében már járt korábban, és biztos benne, hogy debreceni kötődésű focistaként telt ház előtt az új arénában futballozni egészen felemelő élmény lesz csütörtökön. 

Tőzsér Dániel hozzátette: korábban csak egy fél mérkőzést játszott hivatalosan a Lokiban, de nagyon sokat jelent neki a város, és könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy pályafutása egy későbbi szakaszában lesz még a DVSC játékosa - írja az mlsz.hu. 

Varga József elmondta, hogy bár angliai kölcsönjátéka sikeres volt, a Middlesbrough nem tudja kivásárolni szerződéséből, ezért egyelőre nem tudja, hol folytatja pályafutását. A témával később még foglalkozunk!


Aktuális hírek, események