FŐOLDAL»HÍREK
»Ma este kiderül, ki a legszebb Loki-szurkoló

Ma este kiderül, ki a legszebb Loki-szurkoló

2019-09-26 12:40

Kialakult a tíz döntős mezőnye.
Hamarosan kiderül, ki nyeri a Loki Szépe szépségversenyt, melyre idén közel negyven lány nevezett.

Közülük a hét legtöbb szavazatot gyűjtő hölgy, Mester Krisztina, Kubosi Lívia, Makra Tímea, Pintye Petra, Nagy Alexandra, Csobán Mónika és Ilyés Laura, valamint a zsűri által választott további három lány, Nemes Brigitta, Kovács Enikő és Sztretye Nóra jutott a döntőbe.

Nagy örömünkre szolgál, hogy ekkora érdeklődés mellett zajlott a verseny ezen része, hisz Mester Krisztina több mint 2000 lájkkal végzett az élen.

Csütörtök este 18 órától pedig az is kiderül, ki a legszebb Loki-szurkoló. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Nagyerdei Stadionban található Red-be, ahol a DVSC játékosai, Tőzsér Dániel, Nagy Sándor, Hrabina Alex, Pávkovics Bence, Haris Attila és Haruna Garba, valamint a tavalyi verseny győztese, Szakál Vivien dönt a Loki Szépe kilétéről!

A belépés ingyenes!

A Loki Szépét, és két udvarhölgyét a szeptember 28-án 17 órakor kezdődő, Puskás Akadémia elleni bajnoki meccsünk félidejében koronázzuk meg hivatalosan! A találkozóra szeretettel várjuk szurkolóinkat, akik online, valamint a DVSC Ajándékboltban vásárolhatják meg jegyeiket elővételben.

Idén újítás, hogy játékra invitáljuk a helyszínre ellátogatókat is, akik szintén szavazhatnak, számukra ki a legmegnyerőbb hölgy. Aki a legtöbb voksot kapja, közönségdíjjal gazdagodik. 

A Loki Szépe közel félmillió forint értékű nyereményekkel gazdagodik!

A nyertes egy DVSC VIP-bérletet (190.000 forint értékben), egy kétszemélyes hajdúszoboszlói wellness hétvégét (80.000 forint), portfólió fotózást (80.000 forint), egy egyéves Corpus Fitness-bérletet (90.000 forint), és egy Grand Casino ajándékcsomagot kap ajándékba.

A verseny második helyezettje egy féléves, harmadik helyezettje egy háromhónapos, míg valamennyi döntős lány egy egyhónapos Corpus Fitness bérlettel, valamint értékes ajándékcsomaggal gazdagodik. Emellett több különdíj is gazdára talál. 

HB


Aktuális hírek, események