FŐOLDAL»HÍREK
»Lilla, a Loki szépe

Lilla, a Loki szépe

2017-11-14 12:00

Bemutatkozik a legszebb DVSC-szurkoló, aki óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy egy évig ő töltheti be a Loki "háziasszonyi" teendőit.Szűcs Lilla Réka Debrecenben született, Tiszamogyoróson nőtt fel. A tanulmányai miatt jelenleg a Hajdúság fővárosában él, ahol albérletben lakik. – A DSZC Vegyipari Szakgimnáziumban tanulok. A jövőben is szeretnék ennél a szakmánál maradni, vegyészmérnök szakon folytatnám tanulmányaimat - tudtuk meg a 21 éves lánytól.

A fiatal szépség elmondta, három nővére bátorította, hogy elinduljon a „Loki Szépe” versenyen. Az is motiválta, hogy ehhez hasonló megmérettetésen még nem szerepelt, és szerette volna kipróbálni magát. – Amikor felhívtak, hogy én vagyok az egyik, aki a zsűri által került be a döntőbe, nagy boldogság töltött el, és izgatottan vártam a verseny napját. Megtiszteltetés számomra, hogy egy évig én lehetek a „Loki Szépe” cím büszke tulajdonosa. Még nem volt részem hasonlóban, de biztos vagyok benne, hogy fantasztikus élményekben lesz részem.

Lilla – akinek egyébként csapatkapitányunk, Tőzsér Dániel a kedvenc játékosa – gyermekkorában több sportot is kipróbált. – Régebben röplabdáztam, kosaraztam és néhány évig fociztam is. Ez utóbbit nagyon megszerettem, azt gondolom, a labdarúgásnak összekovácsoló ereje van. Amikor időm engedi, mindig igyekszem meccsre járni és személyesen szurkolni a Lokinak a Nagyerdei Stadionban. Véleményen szerint egy futballmérkőzés kiváló közösségi élményt nyújt, jó érzés tartozni valahová.

Kíváncsiak voltunk, hogy Lilla – aki elmondása szerint leginkább közvetlen, barátságos, optimista, céltudatos, de kissé makacs – mivel tölti szabadidejét. Megtudtuk, hogy 16 éves kora óta modellkedik, ez a legfőbb hobbija. Emellett nagyon szeret edzeni és túrázni, valamint igyekszik minél több időt tölteni a barátaival. Vélhetően sok Loki-szurkoló örömére azt is elárulta, jelenleg nincs barátja, így reménykedhetnek a facér férfiak!

A beszélgetés végén Lilla megköszönte a szavazók támogatását, a zsűri bizalmát. Mint elmondta, nagyon hálás, hogy általuk elérhette ezt a csodás eredményt, és megfogadta, méltón viseli majd a „Loki Szépe” címet az elkövetkezendő egy esztendőben.

HB


Aktuális hírek, események